Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Реформований рибоохоронний патруль запрошує мотивованих фахівців

20 березня 2017 - 08:56

Реформований  рибоохоронний патруль запрошує мотивованих фахівців

Розпочато прийом документів у рибоохоронний патруль Запорізької області. На роботу заплановано взяти 30  працівників.

Рибоохоронний патруль створено замість ліквідованих органів рибоохорони (рибінспекції), що були об’єктом численних нарікань з боку рибалок. Нова структура заснована на  використанні європейського досвіду, передбачає сучасне оснащення та відкритість перед суспільством. Патрульні будуть набиратись на основі відкритого конкурсу, пройдуть фахове навчання, курси підвищення кваліфікації.

- Запрошуємо ефективних мотивованих громадян, кому небайдужа доля рибної галузі, доєднатися до реформування і подавати документи для участі в конкурсі. Зі свого боку держава створює гідні умови праці: забезпечує сучасною технікою, паливом,  зарплатою  6 - 7 тис.  грн. Це в кілька разів вище, ніж у  ліквідованих органів рибоохорони, - зазначив начальник управління Державного агентства рибного господарства у Запорізькій області Дмитро Чайка.

Для участі в конкурсі необхідно подати  такі документи: копію паспорта громадянина України, письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі, письмову заяву, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» та надає згоду на проходження перевірки і оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону, копію документа (документів) про освіту, заповнену особову картку встановленого зразка, декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за попередній рік.

Потрібні такі фахівці: начальник відділу матеріально-технічного забезпечення, завідувач сектору бухгалтерського обліку та звітності-головний бухгалтер, завідувач сектору роботи з персоналом, завідувач сектору юридичної роботи, заступник начальника відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль», головний державний інспектор відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» (20 вакансій), провідний державний інспектор відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» (7 вакансій), старший державний інспектор відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» (3 вакансії), головний спеціаліст сектору бухгалтерського обліку та звітності, головний спеціаліст з охорони праці, головний спеціаліст відділу іхтіології та регулювання рибальства (2 вакансії на період декретної відпустки).

Довідково: документи на участь у конкурсі приймаються за адресою: 69600, м. Запоріжжя, вул. Чубанова,  235, до 31 березня 2017 року (включно). За детальною інформацією звертатися за номером тел.: 0953136058 або на електронну адресу zaporozhye.rp@ukr.net. Нагадуємо, конкурс на зайняття вакантних посад до рибного патруля відбудеться відповідно до вимог Закону «Про державну службу» у новій редакції, включатиме електронне тестування та співбесіду і буде максимально прозорим та зрозумілим для суспільства.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика