Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Рятівники та правоохоронці отримають кошти з резервного фонду для запобігання виникненню надзвичайних ситуацій

7 грудня 2018 - 11:48

Питання виділення коштів із резервного фонду обласного бюджету на першочергові заходи щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій для ГУ ДСНС України у Запорізькій області та ГУ Національної поліції в Запорізькій області розглянули учасники позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Олександра Бабаніна.

ГУ ДСНС України у Запорізькій області звернулося з проханням про виділення коштів для забезпечення ефективного та своєчасного проведення заходів з ліквідації пожеж та наслідків надзвичайних ситуацій на території Запорізької області та виконання заходів, які визначені Указом Президента України «Про введення воєнного стану».

А саме кошти необхідні для закупівлі пожежних рукавів та пневмокаркасного намету для мобільного пункту управління в надзвичайних ситуаціях.

Учасники засідання також розглянули звернення ГУ Національної поліції в Запорізькій області. Так, за централізованим постачанням від Нацполіції України щомісячно виділяється близько 90 тонн пально-мастильних матеріалів для службового транспорту підрозділів поліції, що становить лише 42% від потреби. Наразі особовий склад запорізької поліції переведений на посилений варіант несення служби з метою забезпечення публічної безпеки та порядку, протидії злочинності, попередження випадків проникнення на територію області диверсійно-розвідувальних груп та недопущення фактів ввезення зброї, боєприпасів та вибухівки.

У зв’язку з цим ГУ Національної поліції в Запорізькій області просить розглянути можливість виділення коштів для придбання пально-мастильних матеріалів, зокрема газового пального та моторної оливи.

Після обговорення звернень члени комісії  ухвалили рішення виділити з резервного фонду обласного бюджету для ГУ ДСНС України у Запорізькій області та ГУ Національної поліції в Запорізькій кошти в сумі близько 400 тис. грн. кожній організації. Рішення комісії прийнято відкритим голосуванням одностайно.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня війни