Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі правоохоронці відзначають четверту річницю створення Національної поліції України

4 липня 2019 - 13:40

Указом Президента України від 4 квітня 2018 року встановлено, що День Національної поліції України відзначається щорічно 4 липня на честь складання першими патрульними поліцейськими присяги на Софійській площі у Києві в 2015 році.

З цієї нагоди в обласному музично-драматичному театрі ім. В. Магара відбулися урочисті.

У фойє театру ім. Магара гостей та запрошених зустрічав військовий духовий оркестр в/ч 3029 Національної гвардії України. Привітати місцевих правоохоронців прибули чимало гостей. Серед них - заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін.

- У Запорізькій області професійне свято відзначають майже п’ять тисяч поліцейських. І сьогодні, в День Національної поліції України,  хочу привітати кожного, хто захищає Закон, боронить Україну та українців, забезпечує мир, порядок та спокій для нас. Особливі слова  також хочу сказати про тих, хто віддав життя на службі  – у боротьбі зі злочинністю, у боротьбі за незалежність України. Низький уклін та вічна пам’ять загиблим. Від себе особисто, від імені запоріжців хочу щиро подякувати  вам за службу. Слава Національній поліції України, - зазначив Едуард Гугнін.

Начальник Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, генерал поліції третього рангу Сергій Коміссаров під час вітання зазначив, що ще рік тому Запорізька область була першою серед усіх регіонів України за рівнем злочинності на 10 тисяч населення. На сьогодні наша область за цим показником на 15 місці. Такого результату вдалося досягти завдяки спільній злагодженій роботі всіх правоохоронних структур, місцевої та обласної влади. Він також повідомив, що з нагоди свята кращі підрозділи ГУ НП в області від облдержадміністрації отримають чотири нові автомобілі.

За доброю традицією в органах та підрозділах поліції Запорізької області визначають кращих за професією. Едуард Гугнін нагородив переможця в номінації «Кращий офіцер поліції року» – старшого лейтенанта поліції, інспектора сектору кадрового забезпечення Пологівського відділу поліції Михайла Пузанова.

Грамоти Запорізької обласної державної адміністрації Едуард Гугнін вручив старшому лейтенанту поліції, оперуповноваженому Мелітопольського відділу поліції Владиславу Панкеєву; державному службовцю 4 рангу, начальнику управління зв’язку та телекомунікацій Головного управління Валерію Збаранському; державному службовцю 5 рангу, заступнику начальника управління логістики та матеріального забезпечення Головного управління Ігорю Рязанову; капітану поліції, інспектору управління «Корпус оперативно-раптової дії» Головного управління Інні Шапошніковій.

Посадовець також вручив цінний подарунок (наручний годинник)  підполковнику поліції, начальнику відділу управління режиму та технічного захисту інформації Головного управління Олександру Сьомаку.

Подяками Запорізької обласної державної адміністрації відзначено: капітана поліції, інспектора Мелітопольського відділу поліції Дмитра Махонька; капітана поліції, старшого інспектора Мелітопольського відділу поліції Галину Кидалову; старшого лейтенанта поліції, оперуповноваженого Мелітопольського відділу поліції Ігоря Білана; лейтенанта поліції, інспектора-штурмовика  управління «Корпус оперативно-раптової дії» Головного управління Олексія Бернікова; лейтенанта поліції, інспектора батальйону поліції особливого призначення Георгія Бурліна;  сержанта поліції, командира відділення роти конвойної служби Головного управління Олександра Альошина.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

З 30 березня відкриється двосторонній проїзд через «новий» міст у Запоріжжі – раніше він був одностороннім

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в етері телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Центри для навчання та соціалізації школярів відкрили у двох громадах Запорізького району

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області