Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У смт Приазовське відкрито сучасний спортивний майданчик

18 червня 2020 - 18:42

Під час робочої поїздки до Приазовського району голова облдержадміністрації Віталій Боговін взяв участь у відкритті мультифункціонального спортивного майданчика в смт Приазовське.

  • Шановні друзі, вітаю вас з відкриттям мультифункціонального майданчика із штучним покриттям. Розвиток спорту є одним із пріоритетних напрямів роботи. Завдяки плідній роботі облдержадміністрації та місцевої влади в рамках національної програми «Велике Будівництво» ми будуємо сучасну інфраструктуру для спорту. Цей майданчик важливий не тільки для молоді. Як батько трьох дітей я розумію, як це важливо знати, що твої діти займаються спортом и мають де це зробити. Тепер тут можна займатися, грати в баскетбол, міні футбол, теніс чи волейбол. Нехай це місце стане кузнею нових спортсменів та запорукою здорової молоді, - зазначив голова облдержадміністрації Віталій Боговін.

У листопаді 2019 року розпочалась реалізація цього проєкту, його вартість становила 1,5 млн грн. (750 тис. грн. – кошти державної субвенції, 750 тис. грн. – кошти бюджету Приазовської селищної об’єднаної територіальної громади). 

Майданчик дозволяє проводити навчально-тренувальні заняття з найбільш популярних серед молоді ігрових видів спорту: міні-футболу, волейболу, тенісу та баскетболу, що є надзвичайно актуальним для більш ніж 8 тисяч жителів громади. 

Як зазначила начальниця Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА Наталія Власова, сучасний майданчик сприятиме залученню дітей та молоді до занять фізичною культурою та спортом, створить якісні умови для підвищення спортивної майстерності, дозволить проводити змагання з ігрових видів спорту. 

На території громади функціонує Приазовська ДЮСШ, яка налічує 222 вихованці. Мультифункціональний майданчик дозволить покращити навчально-тренувальний процес та значно підвищить рівень підготовки вихованців школи до майбутніх визначних змагань.

Голова облдержадміністрації Віталій Боговін та приазовський селищний голова Сергій Варбанський передали дітям подарунки - футбольні м'ячі.

Сьогодні на новому спортивному майданчику відбудеться   футбольний матч між  командами  Приазовської дитячо-юнацької спортивної школи та  футбольною командою міста Енергодар.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Читайте також

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в етері телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни