Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізький район очолив Олег Буряк

1 грудня 2021 - 16:25

29 листопада Президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження №585/2021-рп “Про призначення Олега Буряка головою Запорізької районної державної адміністрації Запорізької області”. Сьогодні голова Запорізької обласної адміністрації Олександр Старух урочисто вручив посвідчення новому голові району.  

  • Починається нова сторінка в історії Запорізького району. Нещодавно завершилося його реформування, і тепер район об’єднує колишні Вільнянський, Запорізький та Новомиколаївський райони. Це найбільший район області, однак і проблем він має найбільше. Тому бажаю Олегу Миколайовичу успіхів, аби консолідувати зусилля місцевих громад для розвитку району. Необхідно найближчим часом провести аналіз усіх наявних проблем та створити проєктні плани їх вирішення,  - зазначив голова ЗОДА Олександр Старух.

Серед першочергових питань, на які варто звернути увагу новому голові району, Олександр Старух зазначив низький рівень освоєння коштів держсубвенцій та державного бюджету у  2021 році, виконання бюджетів громадами та формування бюджету району на наступний рік з таким розрахунком, аби він дозволив здійснювати  заходи щодо соціально-економічного розвитку територій. 

  • Відчуваю відповідальність перед Президентом, який підписав указ про моє призначення, та головою Запорізької облдержадміністрації, який подав мою кандидатуру. Свою роботу буду налаштовувати так, щоб бути корисним усій громаді. Хочу бути результативним та ефективним на територіях, хочу, щоб Запорізький район зміг в повній мірі скористатися такими проєктами як “Велике будівництво”. І в цьому напрямку готовий співпрацювати з головами громад, лобіювати проєкти, які необхідні і важливі для  мешканців Запорізького краю, - сказав, вступаючи на посаду Олег Буряк. 


Департамент культури та інформаційної політики

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей

Німеччина стоїть на боці України, на боці Запоріжжя і Запорізької області, – Надзвичайний та Повноважний Посол ФРН Мартін Єґер

Надзвичайний та Повноважний посол Німеччини в Україні Мартін Єґер відвідав Запоріжжя – обговорили подальшу співпрацю

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 216 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня війни

8 років на сторожі безпеки: Патрульна поліція Запорізької області відзначає річницю

Ситуація складна, але контрольована: про енергозабезпечення Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області