Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Борис Петров: «Не зрозуміло чому влада Вільнянська не виконує своїх прямих обов’язків»

1 липня 2011 - 10:46

Більше 10 років не вирішується проблема будівництва каналізаційної системи мешканців декількох будинків по вулиці Пушкіна у Вільнянську.

З проханням сприяти розв’язанню проблеми до голови облдержадміністрації звернулися жителі будинків під час особистого прийому громадян.

Керівництво області здивувало те, що місцева влада не зробила жодних ефективних кроків для вирішення проблеми та не звернулась до області, задля забезпечення частини фінансування будівництва об’єкту за рахунок коштів обласного або державного бюджету.

На сьогодні розроблений та узгоджений проект будівництва каналізаційної системи, вартість будівництва складає більше 700 тисяч гривень.

- Мене турбує питання санітарно-епідемічного стану на цій території. Тому сьогодні на місці перевіримо, як вирішується ця проблема. Також, не зрозуміло чому влада Вільнянська не виконує свої прямих обов’язків, -  заявив керівник області.  

Тож, голова ОДА дав доручення профільним заступникам розібратися в проблемі та визначитися з джерелами та обсягами фінансування об’єкту.    

Другим зверненням до керівника області, під час особистого прийому громадян, стало питання кадрової проблеми в селищах району. Через доволі жорсткі умови до підбору кадрів в бюджетній сфері, сільські ради відчувають значний дефіцит кадрів.

Голова облдержадміністрації надав доручення залучити юристів облдержадміністрації задля забезпечення негайного вирішення питання.

 

 

Управління у справах преси та інформації  

Читайте також

У Запоріжжі та Запорізькому районі посилять заходи безпеки під час поминальних днів

Ворог посилює агресію – ми посилюємо оборону Запоріжжя і допомогу ЗСУ

Формула миру – це про подолання криз у світі, інструменти їх вирішення. Це шанс на справедливість для світу, – Андрій Єрмак

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Сльози матерів та спогади військового: зворушлива зустріч напередодні Дня матері

Впродовж доби окупанти 547 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 806-го дня війни

У Києві пройшов Другий Міжнародний Саміт міст і регіонів у рамках діяльності Конгресу місцевих та регіональних влад при Президенті України

Рекордні 18 медалей завоювали запорізькі спортсмени на чемпіонаті Європи з ушу

Нові домовленості між регіонами України та Європи посилять захист і безпеку – Президент на другому Міжнародному саміті міст і регіонів

Запоріжжя відсвяткувало День Європи урочистим підняттям прапора ЄС

Нацгвардієць з Енергодару на псевдо «Нота» поділився історією героїчного порятунку побратимів