Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Світлицький тепло привітав жителів Комишувахи з визначною подією – підведенням газопроводу до селища

16 листопада 2004 - 14:21

Чотири роки тому згідно з обласною програмою капітального будівництва розпочалися будівельно-монтажні роботи на споруджені газопроводу Димитрове – Комишуваха, замовником яких виступає управління капітального будівництва облдержадміністрації. Підприємством „Будтрансгаз” освоєно близько 1 млн. 130 тисяч гривень, побудовано понад 5 кілометрів газопроводу високого тиску і 400 метрів низького тиску. Завдяки активній співпраці облдержадміністрації і райдержадміністрації з народним депутатом Володимиром Брониковим нинішнього року в рамках реалізації інвестиційних проектів за рахунок субвенції з державного та обласного бюджетів на газифікацію селища було спрямовано понад 320 тисяч гривень. Враховуючи важливість об’єкту, до кінця цього року з обласного бюджету буде виділено додатково 300 тис. гривень.

З великою подією комишувасців привітав перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Світлицький, який відзначив дієву роботу нинішнього Уряду на чолі з Віктором Януковичем, яка дала змогу успішно втілити в життя сотні важливих соціальних об’єктів, у тому числі і газопровід до Комишувахи.

Тепло вітали жителів селища із справжнім святом народний депутат України Володимир Бронников, голова райдержадміністрації Віктор Ємел”яненко, голова районної ради Микола Гуржій, директор підприємства „Будтрансгаз” Анатолій Босенко, та інші. Від імені жителів селища сердечно дякував всім причетним до великої справи учасник війни Григорій Саєнко. На добру згадку він вручив почесним гостям сувеніри – дерев’яні статуетки місцевого майстра.

Селищний голова Анатолій Лазько повідомив, що у Комишувасі вже діє 18 кооперативів, які ближчими днями спільно з газівниками почнуть підключать газ до будинків. Усього буде газифіковано понад 400 квартир, близько 2 тис. будинків, всі важливі соціальні об’єкти.

Під оплески присутніх А.Світлицький, В.Бронников і В.Ємельяненко запалюють факелом газ символічної колонки біля газо-розподільчої станції.

Дружніми оплесками жителі нагороджують іще раз В.Бронникова, який від імені Прем’єр-міністра України Віктора Януковича вручає головному лікарю центральної районної лікарні Олені Петровській технічні паспорти на дві діагностичні медичні установки.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей

Німеччина стоїть на боці України, на боці Запоріжжя і Запорізької області, – Надзвичайний та Повноважний Посол ФРН Мартін Єґер