Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Влада привітала студентів – свою зміну у майбутньому

17 листопада 2011 - 13:24

Влада привітала студентів – свою зміну у майбутньому

17 листопада в Україні відзначається Міжнародний день студента. З нагоди цього свята в облдержадміністрації пройшов урочистий захід, на якому заступник голови ОДА Микола Ярмощук привітав студентів з їх першим професійним святом.

На урочистості зібралися більше сотні найактивніших представників вузів Запорізької області. Підтримати своїх студентів прийшов і ректор ЗНТУ Сергій Бєліков. Микола Ярмощук привітав студентів та вручив дипломи переможцям всеукраїнських та регіональних конкурсів, змагань та олімпіад.

- Від імені голови облдержадміністрації Олександра Пеклушенка щиро вітаю вас з Міжнародним днем студента. Для обласної влади молодіжна політика є одним з пріоритетних напрямків, бо в Запорізькій області проживає більше півмільйона молоді, кожен п’ятий з них – студент.  Переконаний, що студенти – це головна сила громади, яка має вести нас вперед. Сподіваюсь, що наша підтримка буде сприяти вашому становленню, професійному і громадянському зростанню і ви станете гідною заміною нам у майбутньому, - звернувся до студентів Микола Ярмощук.

Сказали своє слово і студенти. Вони зачитали спеціально підготовлене звернення до голови облдержадміністрації Олександра Пеклушенка, в якому запросили його наступного року відвідати фестиваль «Обласна студентська Січ», який традиційно проводиться  з 2009 року.

 

Довідкова інформація:

Загальна кількість молоді у Запорізькій області складає 551,747 тисячі осіб, з них 107,241 тисячі осіб – студенти.

У 2008 році рішенням обласної ради  затверджено обласну програму підтримки молоді на 2009-2011 роки. Цього року на реалізацію програми в обласному бюджеті передбачено 368 тисяч гривень.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі та Запорізькому районі посилять заходи безпеки під час поминальних днів

Ворог посилює агресію – ми посилюємо оборону Запоріжжя і допомогу ЗСУ

Зі сльозами на очах та гордістю в душі: Мелітопольщина вшанувала матерів, чиї сини стали янголами України

Формула миру – це про подолання криз у світі, інструменти їх вирішення. Це шанс на справедливість для світу, – Андрій Єрмак

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Сльози матерів та спогади військового: зворушлива зустріч напередодні Дня матері

Впродовж доби окупанти 547 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 806-го дня війни

У Києві пройшов Другий Міжнародний Саміт міст і регіонів у рамках діяльності Конгресу місцевих та регіональних влад при Президенті України

Рекордні 18 медалей завоювали запорізькі спортсмени на чемпіонаті Європи з ушу

Нові домовленості між регіонами України та Європи посилять захист і безпеку – Президент на другому Міжнародному саміті міст і регіонів

Запоріжжя відсвяткувало День Європи урочистим підняттям прапора ЄС