Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Про ретельну підготовку до Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості «Майбутнє моєї країни» йшла мова на нараді, яку в облдержадміністрації провела заступник голови облдержадміністрації з гуманітарних питань Олена Зайковська

5 травня 2005 - 12:49

У нараді взяли участь представники фонду «Україна 3000» Дмитро Ляпін, Василь Вовкун та Олена Коваленко, які прибули з Києва спеціально для визначення  культурно-розважального та матеріально-технічного ресурсу області щодо  забезпечення насиченої програми  перебування  у нас в гостях   юних учасників фестивалю. Вони повідомили, що  у ці дні до Запоріжжя також  планується візит Катерини Ющенко та дружин всіх міністрів разом з власними дітьми. Очевидно, і сам Президент  висловить бажання побувати на цьому дитячому святі.

До  вирішення нагальних  організаційних питань були залучені представники облдержадміністрації - начальник управління освіти і науки Ольга Свєткова, начальник управління культури  Михайло Пригаро, начальник управління з питань фізичної культури, спорту та туризму  Володимир Лобанов, начальник служби у справах неповнолітніх Антоніна Заіц, керівники  закладів освіти і культури.

У планах організаторів  проведення низки  культурно-мистецьких заходів: у ПС «Юність», де передбачена виставка художніх робіт учасників фестивалю та концерт дитячих колективів сучасної творчості, на острові Хортиця, де відбудеться  масовий захід біля  багаття за участю дитячих  фольклорних колективів. Також дітлахи побувають на екскурсіях навколо Хортиці по Дніпру  та стежинам легендарного острова, відвідають Запорізький музей історії козацтва та виставу Запорізького кінного театру, посадять пам’ятну  алею молодих дерев у нашому обласному центрі.

- Маємо зробити все, щоб  кожний малюк  відчув справжнє свято, - наголосила Олена Зайковська, - адже йдеться про дітей, які позбавлені батьківської любові. Нехай вони збережуть про Запорізький край  найтепліші  спогади на все життя.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Іван Федоров про логістичний проєкт росії на ТОТ

Впродовж доби окупанти 254 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня війни

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області