Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Область готується до участі у Всеукраїнській виставці «Барвиста Україна»

20 липня 2012 - 13:02

Область готується до участі у Всеукраїнській виставці «Барвиста Україна»

Заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук провів нараду з питань підготовки експозиції Запорізької області для участі у Всеукраїнській виставковій акції «Барвиста Україна», яка традиційно проходить у Києві та присвячена Дню незалежності України.

- Ми  не вперше беремо участь у такій представницькій виставці, торік наша експозиція була визнана однією з кращих серед усіх учасників. Цього року ми будемо формувати експозицію за перспективними напрямками, щоб продемонструвати наше бачення подальшого розвитку регіону. Разом з тим, ми будемо робити ставку і на флагманів виробництва в Запорізькій області та на культурно-туристичні перлини нашого краю, - зазначив Петро Гончарук.

За словами посадовця, крім загальної експозиції Запорізької області окремо будуть представлені міста обласного значення регіону, а також запорізькі підприємства.

- Представляти регіон на виставці такого рівня - це честь для кожного з її учасників. І ми бачимо зацікавленість підприємств у цьому напрямку, адже серед відвідувачів «Барвистої України» - державні високопосадовці та гості з інших країн світу. Ми не сумніваємося, що представимо регіон разом з промисловцями та представниками культурного осередку області якнайкраще, - підсумував Петро Гончарук.

 

Довідкова інформація:

Всеукраїнська виставкова акція «Барвиста Україна» триватиме в Києві на території Національного комплексу «Експоцентр України» протягом 14 – 17 серпня, у рамках якої також відбудеться Всеукраїнський конкурс-виставка «Кращий вітчизняний товар року».

Організатори виставкової акції - міністерства, інші центральні органи виконавчої влади, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації.

Минулорічна виставкова акція «Барвиста Україна» об’єднала понад 800 учасників з 24-х регіонів України. Серед експонентів виставки – відомі в Україні та за її межами підприємства, діяльність яких становить основу економіки держави. Офіційне відкриття «Барвистої України-2011» відбулось за участю Прем’єр-міністра України Миколи Азарова.

У Всеукраїнському конкурсі-виставці «Кращий вітчизняний товар року» номінуватимуться високотехнологічна продукція, товари і послуги, які пропонуються на внутрішні та зовнішні ринки. В рамках проекту 2011 року понад 30 підприємств – переможців Всеукраїнського конкурсу набули статусу «Виробник кращих вітчизняних товарів 2011 року» та були нагороджені «Золотими символами Конкурсу».

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області