Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Анонси

23 червня у Запоріжжі відбудеться «Олімпійський день бігу»

21 червня 2007 - 13:53

Ініціаторами проведення в регіонах «Олімпійського дня бігу» є Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту спільно з Національним олімпійським комітетом України.

«Олімпійський день бігу» бере свій початок з далекого 1948 року і проводиться на честь заснування сучасних Олімпійських ігор та створення Міжнародного олімпійського комітету (МОК) з метою поширення олімпійських цінностей та ідеалів.

Організаторами проведення відповідних заходів у Запорізькій області є управління у справах молоді та спорту ЗОДА разом з обласним осередком Національного олімпійського комітету, фізкультурно-спортивними товариствами „Спартак”, „Україна”, „Колос”, „Динамо”, управлінням з фізичного виховання і спорту МОН України, управлінням з питань фізичної культури, спорту та туризму Запорізької міської ради.

Початок «Олімпійського дня бігу» - о 9.00 (парк відпочинку „Дубовий Гай”). У заході візьмуть участь студенти вузів, ПТУ, вихованці ДЮСШ ФСТ, ряд видатних запорізьких спортсменів, зокрема, олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Стражева Ольга.



Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області