Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Кам’янсько-Дніпровська амбулаторія отримала сучасне обладнання

6 вересня 2013 - 08:58

Кам’янсько-Дніпровська амбулаторія  отримала сучасне обладнання

Департамент охорони здоров’я  облдержадміністрації провів виїзне засідання колегії у Кам’янсько-Дніпровському районі під головуванням директора Департаменту Віталія Казеки. У роботі заходу взяв участь заступник голови облдержадміністрації Андрій  Запорожченко.

На порядку денному розглянуто стан організації медичної допомоги населенню Кам`янсько-Дніпровського району,  реформування медичної галузі Вільнянського, Оріхівського, Василівського районів та хід реалізації пілотного проекту щодо запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою.

Колегія визнала роботу галузі охорони здоров’я в районі задовільною. Тут триває процес реформування галузі, одним з пріоритетних напрямів якого на сьогодні є реорганізація первинної медико-санітарної допомоги та наближення лікарської допомоги до населення, в першу чергу, віддалених сіл. У Кам’янсько-Дніпровському  поступово здійснюються заходи щодо оптимізації роботи закладів охорони здоров’я в сучасних умовах. У процесі реформування Іванівська дільнична лікарня, чотири  ФАПИ та три  сільські лікарські амбулаторії реорганізовані в амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Після роботи колегії заступник голови облдержадміністрації Андрій Запорожченко  та директор Департаменту охорони здоров’я Віталій Казека  ознайомилися з роботою  Кам’янсько-Дніпровської центральної районної лікарні та Камянсько-Дніпровської амбулаторії загальної практики сімейної медицини №1 Центру первинної медико-санітарної допомоги. Від імені голови  облдержадміністрації Олександра Пеклушенка посадовці передали колективу амбулаторії сучасний елктрокардіограф.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни

Від пожежника до фармацевта: запорізькі виші презентували свої можливості на спеціалізованій виставці

Прийомні сім'ї та опікуни за кордоном зможуть отримати матеріальну допомогу

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: як і де отримати

Вже скоро в Дії зʼявиться посвідчення ветерана – записатися на тестування можна вже зараз

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 268 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 811-го дня війни

Наша мета – до кінця року відновити багатоквартирні будинки в Запоріжжі, які значно постраждали від ракетних обстрілів, – Іван Федоров

Фермери прифронтових регіонів можуть безоплатно перевірити стан ґрунтів

«Біжу за героїв – вірю в перемогу, вірю в ЗСУ!»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області