Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька команда – переможець Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я»

10 жовтня 2013 - 16:37

Запорізька команда – переможець  Всеукраїнського фестивалю-конкурсу 
«Молодь обирає здоров’я»

Освітяни та учнівська молодь Запорізького краю стали активними учасниками Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я».

На місцевому та обласному рівнях було проведено І та ІІ етапи конкурсу, які організували Департамент освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації, обласна організація Товариства Червоного Хреста України, відділ кримінальної міліції у справах дітей ГУМВС України в Запорізькій області, обласний Центр патріотичного виховання молоді та обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. У цих конкурсах взяли участь 32 команди з усіх територій області, а загалом до заходів було залучено понад 45 тисяч учнівської та студентської молоді. Про це повідомила виконуюча обов’язки директора Департаменту    освіти і науки, молоді та спорту ОДА Наталія Власова.

Фінал Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я» відбувся на базі оздоровчого табору «Лідер»  у м. Києві.

Серед 29 команд з усіх регіонів України Запорізьку область представляли команда «Пульс» Токмацької спеціалізованої школи № 2 імені Героя Радянського Союзу О.М. Кота та команда «Нова хвиля» загальноосвітньої школи № 1 м. Мелітополь.

Учасники  фіналу змагалися в   конкурсі літературно-музично-спортивних композицій;  вікторині «Що я знаю про здоровий спосіб життя?»; конкурсі плакатів, художніх робіт, фотографій; а також висадили дерева на території Міністерства освіти і науки України.

Фестиваль дав можливість розповсюдити кращий досвід з профілактики запобігання негативним проявам серед молоді, використовуючи вокальні, хореографічні, спортивні здібності, літературно- мистецькі засоби.

За підсумками змагань грамотами Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту, Міністерства внутрішніх справ України, Українського державного центру позашкільної освіти нагороджена команда «Пульс» Токмацької спеціалізованої школи № 2 імені Героя Радянського Союзу О.М. Кота (керівники Т.І. Будак – Захарова, В.Д. Кирєєва), яка посіла ІІІ місце  у конкурсі літературно-музично-спортивних композицій та за перемогу у вікторині-конкурсі «Що я знаю про здоровий спосіб життя?» учениця цієї ж школи Олександра Сардак.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни

Від пожежника до фармацевта: запорізькі виші презентували свої можливості на спеціалізованій виставці

Прийомні сім'ї та опікуни за кордоном зможуть отримати матеріальну допомогу

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: як і де отримати

Вже скоро в Дії зʼявиться посвідчення ветерана – записатися на тестування можна вже зараз

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 268 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 811-го дня війни

Наша мета – до кінця року відновити багатоквартирні будинки в Запоріжжі, які значно постраждали від ракетних обстрілів, – Іван Федоров

Фермери прифронтових регіонів можуть безоплатно перевірити стан ґрунтів

«Біжу за героїв – вірю в перемогу, вірю в ЗСУ!»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області