Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Учні та педагоги Запорізького класичного ліцею зустрілися на танцювальному паркеті

5 травня 2014 - 13:10

У палаці культури «Дніпроспецсталь» відбувся ІІІ бал Класичного ліцею, який організовується раз на два-три роки. У заході взяв участь директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Микола Ярмощук.

Першим показовим привітанням заходу став урочистий полонез вчителів та учнів у вечірніх сукнях і костюмах. Пари танцювали майже п’ять годин, було представлено танці  різних країн світу. На паркет виходили всі - від першокласників до випускників.

У перерві між танцями представники влади нагородили кращих учнів ліцею, переможців обласних та всеукраїнських олімпіад та конкурсів, вручили грамоти вчителям.

Урочисту церемонію нагородження відкрив директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Микола Ярмощук та привітав учасників свята від імені голови облдержадміністрації Валерія Баранова.

 - Навчання в ліцеї - це стан щоденної наполегливої ​​праці та відчуття свята. Мені приємно, що я пов’язаний з цим навчальним закладом уже 25 років, з дня його заснування. Це навчання нового типу, яке дозволяє дітям проявити свої різнобічні здібності, а колектив талановитих педагогів знає, як їм у цьому допомогти, - зазначив посадовець.

Як повідомив Микола Ярмощук, класичний ліцей взяв участь у п’ятій Міжнародній педагогічній виставці «Сучасні заклади освіти - 2014» у м.Києві, учасниками якої були навчальні заклади України, Росії, Казахстану, США, Ізраїлю, Польщі, Швейцарії та інших країн. На виставці були представлені напрацювання колективу класичного ліцею в сфері компетентнісної освіти. Високопрофесійна комісія високо оцінила досягнення навчального закладу: класичний ліцей було нагороджено дипломом та вищою нагородою - золотою медаллю.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області