Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Інформаційні матеріали

Про захід “Хай сонцю і квітам всміхаються діти”

27 травня 2015 - 16:06

01.06.2015  з 16.00 до 19.00 години в місті Запоріжжі на площі Маяковського відбудеться цікавий і соціально важливий захід “Хай сонцю і квітам всміхаються діти”, який проводиться підпорядкованими Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації центрами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міста та області, обласним центром соціально психологічної допомоги, а також організаціями партнерами ЗОЦСССДМ і волонтерами.

Для участі в акції запрошені сім’ї бійців АТО; сім’ї (особи), які знаходяться у складних життєвих обставинах, у т.ч. багатодітні, малозабезпечені,  неповні, прийомні та інші, діти і молодь. 

Метою заходу є реалізації в області державної політики для сімей, дітей та підлітків, особливо для сімей бійців-учасників антитерориститчної операції, надання їм послуг з соціально - психологічної реабілітації, створення умов для сімейного відпочинку та творчого розвитку малюків, формування активної життєвої позиції дітей та підлітків.

Під час  вказаного заходу відбудуться різноманітні дитячі та сімейні, у тому числі спортивні, розважальні програми і змагання, конкурс дитячих малюнків на асфальті, майстер-класи з  виготовлення браслетів, віночків, ляльок - мотанок,  плетіння кіс,  нанесення малюнку “Смайлік” на обличчя аквагримом. Пройде конкурс “Україно, всміхнись!”. Також передбачається: прокат дитячих автомобілів і триколісних велосипедів; атракціон Angry Birds Live; професійні фото сімей з гарними, великими  ляльками та в тантамаресках “Здрастуй, літо!”. Окрім того відбудуться: костюмований флеш - моб; збір волонтерами “святкових побажань” дітей міста і області та їх урочистий запуск з повітряними кулями; розповсюдження поліграфічної продукції соціального спрямування.

Буде організовано Ярмарок соціальних послуг для сімей, з цією метою в агітаційних наметах розміщено стенди державних, комунальних та громадських організацій соціального спрямування. Передбачається роздача презентаційних матеріалів, надання безкоштовних консультацій, у тому числі  сім’ям бійців АТО.

З 18-30 до 19-00 години учасників заходу привітають керівники області, дітям бійців антитерористичної операції будуть вручені цінні подарунки та безкоштовні путівки  до закладу оздоровлення та відпочинку “Гвоздика”.

Просимо анонсувати акцію “Хай сонцю і квітам всміхаються діти”, розмістивши інформацію про  проведення на сайті облдержадміністрації, сприяти участі в ній працівників ЗМІ.

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області