Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Виконання бюджету, підготовка до зими

29 вересня 2006 - 10:43

До порядку денного сесії було включено ряд важливих питань, за якими звітували посадовці обласної виконавчої влади.

Звіт обласної державної адміністрації щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Запорізької області на 2006 рік за підсумками І півріччя оприлюднив заступник голови облдержадміністрації Микола Фролов (доповідь див. у доданому файлі).

Начальник Головного фінансового управління облдержадміністрації Сергій Медвідь звітував щодо виконання обласного бюджету за І півріччя поточного року. Також посадовець у своєму виступі виклав пропозиції щодо необхідності змін та доповнень до рішення обласної ради від 18.01.2006 № 3 «Про обласний бюджет на 2006 рік» та внесення змін до бюджетних призначень (доповідь див. у доданому файлі).

Стан готовності житлово-комунального господарства та об'єктів соціально-побутової та культурної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період окреслив заступник голови облдержадміністрації Геннадій Фукс. Також він доповів депутатам про хід виконання рішення обласної ради від 28.07.2006 № 8 «Про соціально-економічну ситуацію в смт. Степногірськ (доповідь див. у доданому файлі). За результатами виконаної роботи прийнято відповідні рішення обласної ради.

На сесії розглядалися й інші питання, подані структурними підрозділами облдержадміністрації на розгляд народних обранців. Так, депутатами прийнято Програму розвитку фізичної культури і спорту в Запорізькій області на період до 2010 року. Внесено зміни до Комплексної програми розвитку малого підприємництва на 2005-2006 роки. Також внесено зміни до рішення обласної ради від 18.01.2006 № 6 «Про Програму поліпшення роботи з відтворення сільськогосподарських тварин в особистих підсобних господарствах Запорізької області на 2006-2010 роки». Прийнято рішення облради й щодо спеціального дозволу на користування надрами на території області.

 

Прес-служба облдержадміністрації

(.rtf, 119Kb)
(.doc, 206Kb)
(.doc, 54Kb)

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств