Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Анонси

До уваги представників бізнесу!

25 лютого 2008 - 09:40


До уваги представників бізнесу!

 

Українським національним комітетом Міжнародної торгової палати та Благодійним фондом ордена Святого Князя Володимира „Рідний дім” влітку 2007 року була ініційована довгострокова Всеукраїнська програма „Доброчинна Україна”.

Метою програми є розвиток національної ідеї благодійності, що покликана об'єднати націю, а також стимулювання держави, бізнесу, кожного громадянина до активної участі у благодійній діяльності, подолання у свідомості суспільства негативних стереотипів стосовно благодійної діяльності.

За півроку на підтримку програми „Доброчинна Україна” в ряді областей України для дітей проведені масові заходи до Дня Захисту дітей, Дня знань, Міжнародного Дня інвалідів, а також святкування Покрова Пресвятої Богородиці, Дня Святого Миколая, Нового Року та Різдва. Ініціаторами була підготовлена програма дій, яка включає впровадження в Україні Національного Дня благодійника, оголошення 2008 року Роком благодійності, створення при Президентові Україні Національної ради благодійників, а також проведення різноманітних благодійних та інформаційних заходів.

Указом Президента України від 13.12.2007 № 1220/2007 було введено Національний День благодійника, іншим Указом від 19.12.2007 № 1238/2007 було створено Національну раду з питань благодійності „Зігрій любов'ю дитину”. 11 грудня 2007 року Президентом України підписано Указ про оголошення 2008 року Роком підтримки національного усиновлення.

Докладна інформація про реалізацію програми розміщена на сайті www.rodnoydom.org.ua.

Запорізька обласна державна адміністрація розглядає питання створення Регіональної ради з питань благодійництва та пропонує представникам бізнесу Запорізької області надати відповідні пропозиції до головного управління економіки облдержадміністрації за адресою: uprek@zp.ukrtel.net.

 

Головне управління економіки

Читайте також

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: як і де отримати

Вже скоро в Дії зʼявиться посвідчення ветерана – записатися на тестування можна вже зараз

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 268 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 811-го дня війни

Наша мета – до кінця року відновити багатоквартирні будинки в Запоріжжі, які значно постраждали від ракетних обстрілів, – Іван Федоров

Фермери прифронтових регіонів можуть безоплатно перевірити стан ґрунтів

«Біжу за героїв – вірю в перемогу, вірю в ЗСУ!»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

єВідновлення в Запорізькій області: майже 700 людей вже отримали компенсації за пошкоджене житло

Впродовж доби окупанти 462 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 810-го дня війни