Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Вітання з Днем фізичної культури та спорту

7 вересня 2007 - 12:44

Шановні спортсмени, працівники фізичної культури та спорту, всі, хто поділяє гуманні принципи олімпійського руху!

Дозвольте привітати вас з Днем фізичної культури та спорту.

Школа спорту культивує в людині найкращі її природні прояви – вміння чітко формулювати ціль та послідовно, незважаючи на труднощі, її досягати, шляхетність, вміння ефективно працювати в команді, підкорюючи власний інтерес загальній меті. Спорт на все життя надає невичерпний заряд віри у власні сили!

Невипадково, що керівники різного рівня у Запорізькій області у той чи інший час пройшли цю сувору, але водночас вкрай необхідну школу, яка загартувала їх та створила міцний стрижень життєвих принципів. Чітке усвідомлення ними необхідності спорту є гарантією для суспільства того, що плекання фізичної культури в нашому краї, підтримка розвитку спорту, як його аматорської частини, так і професійної завжди була, є і буде одним з беззаперечних пріоритетів у діяльності обласної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування регіону.

Впевнені, що підтримка фізичної культури і спорту не лише поповнить українську скарбницю олімпійським золотом Пекіну, а й принесе у життя тисяч прихильників різних видів спорту солодкий смак перемог у всіх сферах життя, дозволить мільйонам наших громадян насолоджуватись повноцінним, здоровим способом життя.

 

 

Голова облдержадміністрації
Євген Червоненко

Голова обласної ради
Олександр Нефьодов

 

 

Читайте також