Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У справі повернення грошей вкладникам збанкрутілого «Нашого банку» поставлено крапку

20 листопада 2007 - 17:21

На зустрічі з вкладниками АТ «Наш банк» в облдержадміністрації глава області Євген Червоненко повідомив, що у справі про повернення грошей постраждалим від банкрутства цієї фінансової структури поставлено крапку.

Він проаналізував результати копіткої чотирьохрічної спільної роботи представників регіональної виконавчої влади, банківських структур та громадської організації «Союз захисту вкладників» і відзначив, що запорукою успіху вирішення проблеми стала здатність представників влади перевести справу із стадії вуличного конфлікту на рівень кабінетного діалогу.

У заході також взяв участь заступник голови ОДА Володимир Кальцев, який за дорученням глави області особисто опікувався цією проблемою і доклав чимало зусиль для її розв'язання.

- Ми вкотре довели, що конфлікти долаються тільки в конструктивному діалозі за круглим столом переговорів, - підкреслив голова ОДА.- Пишаюся тим, що моя команда знову продемонструвала здатність до нестандартних рішень на користь суспільства.

На зустрічі йшлося про те, що позитивний досвід запоріжців у цій сфері слід вивчити і розповсюдити в Україні. Адже досі невирішеними залишаються багаторічні проблеми банків, що "луснули", у Дніпропетровську і навіть у Києві.

Євген Червоненко щиро подякував вкладникам за терпіння і порозуміння. Він відзначив високий професіоналізм всіх учасників процесу і повідомив, що нагородить керівника громадської організації «Союз захисту вкладників» Неллі Босієву медаллю «За розвиток Запорізького краю!», а інших активістів і представників обласної дирекції Національного банку та ліквідатора банкрутства АТ «Наш банк» – почесними грамотами ОДА.

Активісти «Союз захисту вкладників» щиро подякували Євгену Червоненку і Володимиру Кальцеву за те, що обидва доклали всіх зусиль, щоб складна проблема повернення заощаджень була вирішена у повному обсязі. Вони інформували керівників облдержадміністрації, що направлять клопотання на ім'я Президента України Віктора Ющенка і Прем‘єр-міністра України Віктора Януковича про представлення губернатора і його заступника до урядових нагород за високий професіоналізм у їх діяльності, який дозволив зняти гостру соціальну напругу в Запорізькому краї.

 

Управління інформації та  зв'язків з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня війни

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.