Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Ярмарок освіти» у Запоріжжі зібрав навчальні заклади України

9 листопада 2017 - 14:43

«Ярмарок освіти» у Запоріжжі зібрав навчальні заклади України

Сьогодні  у виставковому центрі «Козак-Палац» розпочала роботу щорічна спеціалізована виставка «Ярмарок освіти», що об’єднує 19-у спеціалізовану виставку навчальних закладів «Абітурієнт» та 8-у спеціалізовану виставку «Освіта за кордоном». Захід організовано Запорізькою торгово-промисловою палатою за підтримки Департаментів освіти і науки Запорізької облдержадміністрації та Запорізької міської ради.

«Ярмарок освіти» став  помічником  не тільки для випускників та їх батьків, але й для спеціалістів, які прагнуть підвищувати рівень кваліфікації в Україні та за кордоном, а також для всіх учасників освітнього ринку  як майданчик для обміну досвідом та здобуття нових професійних знань.

У заході беруть участь більше 50 закладів освіти. Це вищі навчальні заклади всіх рівнів акредитації: ліцеї, коледжі, інститути, академії, університети, лінгвістичні центри. До уваги відвідувачів є пропозиції щодо освіти за кордоном, мовних та інших спеціалізованих курсів.

Широкий спектр освітніх послуг, представлених на ярмарку, демонструє і програма зустрічей та майстер-класів, що охоплює найрізноманітніші теми: від обрання дитиною майбутнього професійного шляху  до сучасної бізнес-освіти для тих, хто вже відбувся у професії. Так, керівники та спеціалісти компаній зможуть дізнатися про корисні та актуальні напрямки бізнес-освіти, підвищення кваліфікації на стенді навчального центру «ТПП-Академія» Запорізької торгово-промислової палати, а також про  мовні курси, запорізько-чеські, польські освітні проекти.

Особлива увага приділена старшокласникам. В одній виставковій залі майбутні абітурієнти зможуть поспілкуватися з керівництвом, викладачами та студентами вищих навчальних закладів Запорізького та інших регіонів. У їх числі - Запорізький національний університет, Запорізький національний технічний університет, Запорізький державний медичний університет, Запорізька державна інженерна академія, Класичний приватний університет. До «Козак-Палацу» також  завітали авторитетні освітні заклади Дніпра, Одеси, Харкова, Черкас. Зокрема, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського «ХАІ», НТУ «Харківський політехнічний інститут», Національний фармацевтичний університет, Одеська національна академія харчових технологій, Харківська державна зооветеринарна академія, Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

Традиційно під час «Ярмарку освіти» широко  представлені творчі експозиції закладів професійно-технічної освіти. Майбутні кухарі, перукарі, візажисти та флористи запрошують  відвідувачів до участі в майстер-класах, також у програмі – виступи творчих колективів.

«Ярмарок освіти» працюватиме до 11 листопада.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області