Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Президент Петро Порошенко шкодує, що кандидат Зеленський не з’явився на дебати і пропонує йому подискутувати в ефірі телеканалів

15 квітня 2019 - 08:35

Президент України Петро Порошенко висловив жаль з приводу відсутності кандидата в Президенти Володимира Зеленського, який не приїхав для участі в дебатах на НСК «Олімпійський». Глава держави зазначив, що готовий до дискусії зі своїм опонентом в інший день. Він запропонував кандидату Зеленському не відмовлятись від участі в дебатах на «Суспільному телебаченні» та участі в вечірньому ефірі телеканалу ICTV в понеділок 15 квітня.

«Я сам для себе хочу знати його позицію по найважливішим напрямкам реалізації повноважень Президента і як Верховного Головнокомандувача Збройних Сил, і як гаранта конституційних прав і свобод громадян, і як захисника України», - пояснив Петро Порошенко.

Президент зазначив, що хотів би також почути від кандидата в Президенти Зеленського позицію щодо переговорів з Путіним та звільнення української території окупованої Росією. «Але чомусь він цього не робить. Я не думаю, що це дуже добре. Це є неповага не до Порошенка, це є неповага до народу і до країни, до виборців врешті-решт», - додав він.

«Зберіться із силами і прийдіть», - звернувся він до Володимира Зеленського.

«Мені шкода, що сьогодні на «Олімпійському» стадіоні, куди Володимир Олександрович запросив мене, його не було. Мені шкода, що журналісти не мали можливість поставити запитання. Мені шкода, що люди на цій площі відповіді на ці запитання також не почули», - наголосив Глава держави.

«Я сподіваюся, що шоу, яке хтось намагався провести тут 19 квітня, буде скасоване», - також сказав Президент.

«Ми будемо робити все, щоб  створити умови для того, щоб Володимир Олександрович прийшов на «Суспільне телебачення», - додав він.

Президент також зазначив, що в понеділок, 15 квітня ввечері буде в ефірі телеканалу ICTV, куди також запрошено і Володимира Зеленського. «Мені сказали, коли мене запрошували, що запрошували і Вас. Вважайте, що ми робимо анонс передачі. Насправді, Вас буде чекати не Петро Порошенко, Вас будуть чекати глядачі і виборці. Поважайте їх. Поважайте Україну»,  - звернувся Петро Порошенко до Володимира Зеленського.

За матеріалами офіційного інтернет-представництва Президента України

Читайте також

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області