Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

До Дня науки відзначено кращих науковців ЗНУ

23 травня 2019 - 15:10

До Дня науки в Запорізькому національному університеті відбулося традиційне урочисте засідання Науково-технічної ради. Щорічно тут збираються, щоб відзначити кращих науковців університету, які своєю діяльністю сприяють зміцненню іміджу ЗНУ як провідного освітньо-наукового центру півдня України та розвивають вітчизняну науку.

Як зазначив ректор університету Микола Фролов, усі викладачі виняткові, однак нагородами відзначають тих, хто набрав найбільше балів у щорічному рейтингу – підсумку наукової діяльності на всіх факультетах упродовж року.

Привітали педагогічний колектив та вручили нагороди від облдержадміністрації заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін та директор Департаменту освіти і науки ОДА Тетяна Озерова.

– Приємно бачити стількох людей, які об’єднані любов’ю до науки. Незважаючи на те, що під час професійної діяльності можуть виникати труднощі, саме такі фанати власної справи як ви продовжують працювати та вносять вклад у майбутнє країни. Важливо, що поряд із науковцями вже з відомим світовим ім’ям з’являються дуже багато молодих фахівців. Це підтверджує, що наука не втрачає цікавості та популярності серед молодого покоління. Вітаю вас із  святом, бажаю ще більшої наснаги та витривалості, - підкреслив Едуард Гугнін.

За багаторічну сумлінну працю, плідну та бездоганну діяльність у 2018-2019 навчальному році, активну громадську діяльність та з нагоди Дня науки грамотою Запорізької облдержадміністрації відзначено провідного фахівця аспірантури та докторантури ЗНУ Олену Єфіменкову; подяками голови Запорізької облдержадміністрації  нагороджено завідувача кафедри бізнес-адміністрування і менеджменту зовнішньоекономічної діяльності, професора ЗНУ Даміра Бікулова та завідувача кафедри педагогіки та психології освітньої діяльності, професора ЗНУ Наталію Шевченко.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Як в Запоріжжі оформити догляд за людиною похилого віку чи з інвалідністю?

Компас вкаже напрямок: в Запоріжжі школярі навчаються спортивного орієнтування

Освітній сервіс єДокумент в «Дії»: запитання та відповіді

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 428 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни

Розбір завалів і демонтаж на ДніпроГЕС досі тривають, – Іван Федоров

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць

Уряд України надає грантову підтримку для розвитку агросектору

Запальний черліденг: запорізькі дівчата відточують свою майстерність

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області