Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Патрульні поліцейські з усієї України борються за титул найсильнішого

10 червня 2019 - 14:06

На острові Хортиця стартував чемпіонат патрульної поліції України зі стронгмену. У Запоріжжі така масштабна спортивна подія відбувається вперше. Участь у змаганнях беруть 80 патрульних поліцейських у складі 28 команд з усієї України.

Стронгмен – це силовий вид спорту, в якому спортсмени виконують вправи з масивними снарядами. Це колеса вантажівок, газові балони, автомобілі тощо. Вправи можуть бути націлені на найбільшу кількість повторень, на підняття найбільшої ваги або на швидкісне подолання дистанції з великим вантажем на плечах.

На урочистому відкритті чемпіонату учасників змагань привітала перша заступниця голови облдержадміністрації Елла Слепян.

– Для Запорізького краю велика честь приймати у себе чемпіонат України зі стронгмену, адже це подія всеукраїнського масштабу. Сьогодні у нас, в серці козацького краю, зібралися найсильніші поліцейські з усієї країни. Чемпіонат патрульної поліції зі стронгмену – це не просто видовищне шоу, це можливість продемонструвати силу духу та тіла. Переконана, якщо нас будуть захищати саме такі чоловіки, нам можна бути спокійними за себе, за наших дітей, за нашу країну. Бажаю  всім учасникам змагань сили, витримки та перемоги, – зазначила Елла Слепян.

Організаторами змагань виступили Патрульна поліція України разом з Федерацією стронгменів України. Судить команди  заслужений майстер спорту України, володар титулу «Найсильніша людина світу» і неодноразовий чемпіон світу в силовому багатоборстві Василь Вірастюк.

Перед стартом змагань на майданчику виступили запорізькі козаки з традиційною театралізованою програмою. Змагання триватимуть упродовж дня. За цей час непрофесійні стронгмени мусять подолати п’ять різноманітних випробувань.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств