Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Чернігівському районі відкрито сучасний футбольний майданчик

26 червня 2019 - 14:00

У селі Богданівка відкрили мініфутбольний майданчик (42/22) зі штучним покриттям, який сприятиме розвитку юних спортсменів усього Чернігівського району.

В урочистостях з нагоди відкриття майданчика  взяли участь директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Озерова, начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА Наталія Власова, керівники району, закладів освіти.

Як повідомили в Управлінні молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, наразі це 13 спортивна споруда, введена в експлуатацію з моменту дії державної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України». Ще 10 споруд планується відкрити в цьому році. 

Нагадаємо, у 2017 році за ініціативи Федерації футболу України Урядом країни було ініційовано бюджетну програму «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України», на  яку виділено 270 млн грн. Ще стільки ж було виділено з місцевих бюджетів на умовах співфінансування. У 2018 році на реалізацію програми з державного бюджету було спрямовано 370 млн грн. Завдяки злагодженій роботі всіх гілок влади Україна отримала значну кількість якісних спортивних площинних споруд, де діти та молодь мають можливість підвищувати рівень спортивної майстерності.

Під час свята відкриття спортивного майданчика Наталія Власова нагородила грамотами Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації голову Чернігівської селищної ради Віталія Манича та тренера-викладача з футболу Чернігівської ДЮСШ Віталія Перетятька.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області