Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Краєзнавчий музей запрошує на «Новорічний weekend»

12 грудня 2019 - 11:15

Запорізький обласний краєзнавчий музей за підтримки Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації підготував чергову новорічно-різдвяну пізнавально-розважальну програму «Новорічний weekend». Вхід – вільний.

Як зазначив директор Департаменту Владислав Мороко, культурна програма є дуже різноманітною і буде цікава як малечі, так і дорослим.

− Запорізькі музеї не лише збирають експонати, а й зберігають давні традиції, створюють сучасний культурний простір. Для цього співробітники організовують найрізноманітніші заходи й акції, святкування, надихають відвідувачів досліджувати старовину та  навчатися, стають простором креативності для сучасників, − підкреслив Владислав Мороко.

Пізнавально-розважальна програма «Новорічний weekend» відбудеться 14 грудня з 10.00 до 18.00. У музеї на різних локаціях працюватимуть виставки-ярмарки новорічних прикрас від майстрів ГО «Запорізький колорит» та майстерні «Добра глина» (м. Пологи),  також майстер-класи з виготовлення традиційних сувенірів, подарунків та прикрас.

У великій залі музею представлятимуть вистави та концерти. Об 11.00 організатори свята запрошують на виставу «Малий і Карлсон» Запорізького муніципального театру-лабораторії «Vie». З 13.00 на глядачів очікує виступ народного ансамблю запорізької поліції «Пернач». О 14.00 – вистава Запорізького академічного обласного театру ляльок. О 16.00 – «Подорож у часі «Знято у Запоріжжі» з Романом Акбашем.

Протягом усього дня Святий Миколай прийматиме замовлення на подарунки для дітей, діятиме новорічна пошта, можна зробити селфі в яскравих фотозонах, скуштувати ароматний чай та різні смаколики.

Вхід на святкові заходи – вільний.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області