Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Віталій Туринок представив чернігівцям нового голову райдержадміністрації

15 січня 2020 - 12:13

Сьогодні голова облдержадміністрації Віталій Туринок перебуває із робочою поїздкою у Чернігівському районі. Там посадовець зустрівся з адміністративно-господарським активом. На зустріч були запрошені депутати місцевих рад, сільські голови, керівники підприємств, установ та організацій, представники громадських організацій. Участь у зборах взяла заступниця голови ОДА Марина Кудерчук.

Очільник регіону представив присутнім новопризначеного голову Чернігівської РДА. Так, розпорядженням Президента України Володимира Зеленського з 19 грудня 2019 року головою Чернігівської районної державної адміністрації Запорізької області  призначено Василя Попюка.

– Вітаю Василя Михайловича з призначенням на посаду голови райдержадміністрації. Мені приємно відзначити, що на території Чернігівського району завершена реформа децентралізації. Чернігівський район − це одна громада. Впевнений, що мешканці відчувають усі переваги прямих міжбюджетних відносин. Із проблемами району ми знайомі, будемо поступово разом наводити лад. Василь Попюк людина для колективу і району дуже знайома. Тож, сподіваюсь, що колектив та новий керівник швидко знайдуть спільну мову та об’єднають зусилля на благо жителів району та Запорізького краю. Я закликаю усіх включатися в процес. У нас існує дуже багато грантових програм, проєктів. За вас ми не зробимо, а допомогти та направити − це можливо, – підкреслив Віталій Туринок.

Василь Попюк за фахом – інженер-механік, закінчив Таврійську державну агротехнічну академію. З 2004 року працює у Чернігівській РДА. У стінах установи почав кар’єрний шлях із головного спеціаліста в управлінні сільського господарства і продовольства. В останній час був першим заступником голови Чернігівської районної державної адміністрації.

Також в ході робочої поїздки голова облдержадміністрації Віталій Туринок ознайомився з роботою чернігівського Центру надання адміністративних послуг, який було урочисто відкрито у листопаді 2019 року.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств