Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Славутич Арена» готова до футбольного сезону та міжнародних змагань

24 січня 2020 - 10:40

В залі засідань стадіону «Славутич Арена» під головуванням начальниці Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталії Власової відбулося засідання обласної комісії з контролю за станом спортивних споруд для проведення спортивних та культурно-видовищних заходів.

В роботі комісії взяли участь представники ГУ Національної поліції, ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій, Запорізького обласного лабораторного центру МОЗ, Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, Запорізької обласної асоціації футболу, Асоціації футзалу Запорізької області.

Директор КП МФК «Металург» Максим Лупашко розповів про минулий сезон, який був достатньо продуктивним для «Славутич Арени». На стадіоні було проведено матчі чемпіонату України, молодіжної збірної команди України, а також вперше відбувся матч за участю національної збірної. Також окрім спортивних заходів на «Славутич Арені» проводились музичні концерти відомих українських співаків. Загалом у 2019 році було проведено 60 спортивно-масових заходів.

Також Максим Лупашко зазначив, що минулого року було проведено роботи по покращенню стану стадіону: замінено системи освітлення та покриття.

Комісія перевірила відповідність стадіону вимогам техніки безпеки, санітарно-гігієнічним нормам та вимогам правопорядку. За результатами перевірки комісією вирішено, що «Славутич Арена» готова до футбольного сезону.



Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

«В кожному населеному пункті має бути острівок соціального оптимізму та стабільності, де буде світло, тепло та можливість спілкуватися», – Іван Федоров про пункти незламності

Міжнародні партнери допоможуть Запоріжжю з облаштуванням укриттів та підземних шкіл

В регіоні допомагають людям подолати наслідки насильства

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі