Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

ДО УВАГИ ЗАЦІКАВЛЕНИХ ОСІБ!

19 лютого 2020 - 09:44

На виконання п.8 розпорядження Кабінету Міністрів України від 14.08.2019 № 657-р «Про затвердженняплану заходів на 2019 рік щодо реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки» облдержадміністрацією та за ініціативи координаторів проекту «Розумна взаємодія»  28.02.2020 з 10-16.00 в 300 залі Запорізької обласної державної адміністрації планується проведення обласної конференції «Розумна взаємодія», яка має значний потенціал як для соціального так і для економічного розвитку місцевих громад, а також цікаві підходи для багаторівневого врядування, в т.ч. в сфері спільних інтересів громад, взаємодії місцевого самоврядування та державного управління.

Участь в конференції зацікавлених представників ОТГ/ОМС, громадських об’єднань, бізнесу та активних мешканців і волонтерів з Запорізької області відбувається шляхом заповнення бажаючими онлайн форми за посиланням https://forms.gle/9vTdj2HotrVr27ce9  та наступним відбором організаторами з урахуванням мотивації, досвіду та наявності вільних  місць (планується до 50 учасників).

Обов’язкова реєстрація до 26.02.2020!

 

Орієнтовна програма заходу: 

11:00 Вітальне слово

11:15 Презентація “Розумної Взаємодії”, її особливостей та відмінностей.

11:45 Презентація проміжних результатів представниками Біленьківська ОТГ, Запорізької області.

12:15 Презентація проміжних результатів в контексті та в порівнянні з пілотними громадами в інших областях; окреслення можливостей для розвитку багаторівневого врядування.

12:45 Питання-відповіді на уточнення.

13:00 Кава-брейк

13:30 Обговорення з учасниками питань пілотування на обласному рівні: 1) якими мають бути наступні кроки з використання “Розумної Взаємодії” в інтересах громад області? 2) участь ОДА/облрад в спільному просторі РВ з громадами: визначення питань для вирішення, в т.ч. спільних інтересів громад, розробка та спів-розробка спільних рішень, формування обласних бюджетів в спільному РВ-просторі з громадами, фінансування та спів-фінансування рішень з бюджетів різних рівнів, реалізація рішень та відображення в спільному просторі, взаємодія з існуючими е-системами).

15:00 Розробка та презентація учасниками рекомендацій на підставі обговорень, в т.ч до наступної стратегії розвитку Громадянського Суспільства.

16:00 - Завершення конференції.

В конференції приймуть участь представники пілотної громади (на рівні керівників/представників ОТГ/ОМС), представники організаторів (на рівні керівників); ключовий експерт РВ - Вадим Георгієнко, магістр державного управління з досвідом місцевого самоврядування і державного управління та відзнакою Ради Європи за найкращі практичні результати в номінації “Добре врядування” серед 47 европейських держав, Лауреат конкурсу “Соціальний підприємець України 2005” швейцарського фонду Шваба. Участь представника Посольства Норвегії та інших гостей уточнюється.

Читайте також

Запоріжжя долучається до загальнонаціонального проєкту з підтримки сімейного патронату

Впродовж доби окупанти 310 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 782-го дня війни

Ветерани та члени їх сімей можуть отримати 400 тисяч гривень на відкриття бізнесу

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

За матеріалами СБУ заочну підозру отримала колаборантка, яка «здавала» загарбникам українців-противників окупації на Запоріжжі

Офісні приміщення у Запоріжжі на приватизаційному аукціоні. Електронні торги – 25 квітня 2024 року

Платформа допомоги врятованим – урядовий сервіс для підтримки постраждалих внаслідок війни

«Я мрію повернутися в рідний, вільний український Бердянськ!» – історія 19-річного юнака

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 400 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 781-го дня війни