Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Званням «Господиня свого краю» у цьому році відзначено 48 жінок

5 березня 2020 - 12:44

Напередодні Міжнародного жіночого дня в облдержадміністрації відбувся урочистий захід, на якому було відзначено найчарівніших переможниць обласного конкурсу «Господиня свого краю 2020».

Привітали лауреаток 19-го конкурсу та вручили пам’ятні дипломи господиням голова облдержадміністрації Віталій Туринок та перший заступник голови обласної ради Єгор Семенков.

Мені приємно привітати вас, наші господині, напередодні вашого свята. Вас сьогодні 48 лауреаток. Завдяки вам, любі жінки, ми живемо, повертаємось додому і виховуємо дітей. Дякую особливо за наших дітей. Те, що ви плекаєте в них з дитинства, як виховуєте – таким і буде наше майбутнє. Я знаю точно, що ви сильніші і витриваліші за нас. Ми так потребуємо вашої турботи та втручання у наше життя. Від усього серця вітаю вас, бажаю міцного здоров’я, тепла, любові, привітав «господинь свого краю» Віталій Туринок.

Як повідомили в Департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації, цього року у конкурсі взяло участь 108 жінок з різних галузей. Вони претендували на перемогу у 16 номінаціях. За результатами конкурсної комісії лауреатами визначено 48 учасниць. Основною метою конкурсу є підвищення ролі жінок у суспільстві, підтримка жінок, які плідно працюють у різних сферах господарського, суспільно-політичного, духовного і громадського життя області.

Конкурс 2020 року представлено 16 номінаціями: «Жінка – представник місцевих органів виконавчої влади»; «Жінка – представник органів місцевого самоврядування»; «Жінка – громадський діяч»; «Жінка – керівник підприємства»; «Жінка – працівник агропромислового комплексу»; «Жінка – працівник малого та середнього бізнесу»; «Жінка – працівник освіти та науки»; «Жінка – працівник охорони здоров’я»; «Жінка – працівник культури та мистецтва»; «Жінка – спортсменка»; «Жінка – працівник засобів масової інформації»; «Жінка – працівник правоохоронних, судових органів, нотаріату та адвокатури»; «Жінка – військовослужбовець, працівник Збройних Сил України»; «Жінка – працівник сфери соціального захисту населення»; «Жінка – волонтер»; «Жінка – берегиня свого роду».

З повним списком переможниць можна ознайомитись тут.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

«В кожному населеному пункті має бути острівок соціального оптимізму та стабільності, де буде світло, тепло та можливість спілкуватися», – Іван Федоров про пункти незламності

Міжнародні партнери допоможуть Запоріжжю з облаштуванням укриттів та підземних шкіл

В регіоні допомагають людям подолати наслідки насильства

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі