Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласна влада залишається на прямому зв'язку з мешканцями області для вирішення нагальних питань

22 вересня 2020 - 10:56

В обласному контактному центрі відбулася пряма «гаряча лінія», під час якої з жителями області поспілкувалася керівниця апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко.

Загалом на «гарячу лінію» надійшло 10 дзвінків від мешканців міста Запоріжжя, а також Запорізького, Оріхівського та Михайлівського районів.

Більшість звернень стосувалися проблемних питань сфери житлово-комунального господарства, транспортної інфраструктури та соціального захисту, зокрема, виплати матеріальної допомоги, пенсійного забезпечення. Крім цього, жителі області зверталися з питань ремонту житлових будинків, освітлення вулиць, стану доріг.

Мешканці Михайлівського району звернулися із проблемою низької якості послуг від ПАТ “Укртелеком” та попрохали сприяння у вирішенні цього питання.

Мешканці с. Мар’ївка Запорізького району повідомили про наявність аварійної ситуації на мережах газопостачання у своєму населеному пункті та відсутності реакції від компетентних органів. Зінаїда Бойко зазначила, що облдержадміністрація займається вивченням питання та, зі свого боку, сприятиме вирішенню проблеми.

Жителі селища Михайлівка звернулися з питанням продовження робіт з освітлення вулиць. Як пояснила Зінаїда Бойко, роботи із освітлення селища проводилися за рахунок державної субвенції для розвитку сільської інфраструктури. У 2020 році кошти із субвенції були направлені на боротьбу із COVID-19, тому тимчасово роботи із освітлення селища призупинені.

Під час «гарячої» лінії кожному заявнику було надано відповідні роз’яснення. За окремими зверненнями буде вжито відповідних заходів реагування. Також були надані доручення профільним Департаментам облдержадміністрації.

 

Довідково.

Поставити запитання та повідомити про проблеми всі охочі можуть за єдиним номером телефону: 0-800-503-508, з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00. Графіки проведення прямих телефонних ліній у рамках проєкту «Влада на зв’язку з громадськістю» можна переглянути на сайтах обласного контактного центру, облдержадміністрації, обласної ради.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та французьким містом Нант

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня війни

Обласна влада опрацьовує оптимальний механізм проїзду між правим і лівим берегами Запоріжжя

Нагороди нацгвардійцям вручив Іван Федоров