Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Освітяни області приймають вітання з нагоди професійного свята

29 вересня 2021 - 14:33

Напередодні Дня працівників освіти  для шанованих педагогів у КЗ ім.Глінки провели святковий концерт, де відзначили пам'ятними нагородами найкращих представників цієї сфери. Привітати заслужених педагогів із професійним святом завітав голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух.

Очільник області висловив слова вдячності працівникам освіти за їх щоденну працю, за той внесок, який вони приносять у розвиток та навчання майбутніх поколінь. 

  • Вітаю з цим святом освітян, вчителів та викладачів, всіх тих, на кого покладено завдання передавати майбутнім поколінням знання, навички та безцінний досвід. Сто років тому у нас ще не було такої системи освіти, яка давала можливість кожному вчитися читати та писати. А вже сьогодні у нас є декілька поколінь професійних педагогів. Я впевнений, що всі досягнення нашого регіону стали можливими і завдяки вам та вашим вихованцям. Кожен з вас дав своїм учням ті знання та досвід, які допомогли їм реалізуватися у своєму житті. Тому сьогодні хочу побажати всім міцного здоров'я в цей непростий час та лише вдячних вихованців. Зі святом! – сказав у своєму вітанні Олександр Старух.

З нагоди свята та за високі досягнення на професійній стезі кращих освітян відзначили грамотами та подяками. 

Так, за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки України нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «Василь Сухомлинський» нагороджені:

  • Людмила Авраменко – вчитель трудового навчання КЗ «Запорізька загальноосвітня санаторна школа – інтернат № 7 І-ІІ ступенів»;
  • Людмила Волкова – заступник директора з навчально-виховної роботи Енергодарського навчально-виховного комплексу № 1;
  • Ніна Павліщук – вчитель початкових класів Енергодарського навчально-виховного комплексу № 1;
  • Олександр Ревков – заступник директора з навчально-методичної роботи комунального закладу «Запорізький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді «Грані».

За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти Грамотою Запорізької обласної державної адміністрації нагороджено:

  • Ольгу Гужву – завідувача навчально-виробничої практики педагогічного фахового коледжу КЗ «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія»;
  • Надію Мороз – викладача професійно-теоретичної підготовки державного навчального закладу «Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей»;
  • Валентину Славич – вчителя української мови та літератури комунального закладу «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Січовий колегіум» Запорізька обласна рада.

Подяку голови Запорізької обласної державної адміністрації  оголошено:

  • Вікторії Івановій – заступнику директора департаменту – начальнику відділу організаційної та кадрової роботи департаменту освіти і науки Запорізької міської ради Запорізької області;
  • Наталії Калашник – вчителю англійської мови Запорізького колегіуму № 98 Запорізької міської ради Запорізької області.

Крім того, сімнадцять педагогів отримали щорічні обласні педагогічні премії. Пам'ятні відзнаки отримали також 5 переможців і лауреатів другого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021». В цілому свої заслужені нагороди отримали всі кращі представники освітньої спільноти.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей

Німеччина стоїть на боці України, на боці Запоріжжя і Запорізької області, – Надзвичайний та Повноважний Посол ФРН Мартін Єґер

Надзвичайний та Повноважний посол Німеччини в Україні Мартін Єґер відвідав Запоріжжя – обговорили подальшу співпрацю

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 216 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня війни

8 років на сторожі безпеки: Патрульна поліція Запорізької області відзначає річницю

Ситуація складна, але контрольована: про енергозабезпечення Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області