Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запоріжжі нагородили видатних діячів області за сумлінну працю на розвиток регіону

7 грудня 2021 - 16:30

 Сьогодні в Запорізькій обласній філармонії з нагоди  Дня місцевого самоврядування відбулося урочисте нагородження запоріжців за вагомі трудові досягнення та сумлінну працю на розвиток регіону.

На заході усіх присутніх  вітали заступник голови облдержадміністрації Руслан Шиханов та керівниця апарату ЗОДА Зінаїда Бойко.

  • Від імені голови Запорізької обласної державної адміністрації Олександра Старуха і від себе особисто щиро вітаю вас з професійним святом - Днем місцевого самоврядування. Ми зараз знаходимося на непростому, але на важливому шляху децентралізації, і в цих нових реаліях значно зростає роль працівників органів місцевого самоврядування, адже саме ви спілкуєтеся з жителями своїх населених пунктів, і як ніхто знаєте їх проблеми. А, отже, саме вам, очільникам територій нашої області, депутатам міських, сільських, селищних та районних рад зрозуміло, як зробити кращим життя конкретної людини . Бажаю кожному з вас бути наполегливими, ініціативними та принциповими в представленні інтересів людей, які довірили вам цю роботу. Зі святом! - привітав  Руслан Шиханов.

Указами Президента України за значний особистий внесок у державне будівництво, зміцнення обороноздатності, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави нагороджено 5 жителів регіону. А саме:   «Заслужений працівник освіти  України» присвоєно Костянтину Самілу та Ганні Бут , звання «Заслужений працівник охорони здоров’я  України» - Сергію Лукашенку, а «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» - Руслану Куксову. Також за значний особистий внесок у розвиток національної освіти орденом «За заслуги» ІІ ступеня нагороджено Віктора Удовіченка.

Подяку Прем’єр-міністра України оголошено Дмитру Пігульському та  Володимиру Макущенку. 

Голова обласної державної адміністрації Олександр Старух своїм розпорядженням  нагородив медаллю «За розвиток Запорізького краю» Оксану Бугайчук та Наталію Сиворакшу. Ці фахівчині відзначилися сумлінною працею, високим професіоналізмом та зробили вагомий внесок у забезпечення розвитку місцевого самоврядування в Запорізькій області.

Також подяку голови Запорізької облдержадміністрації отримав Петро Горпинич, депутат  Воздвижівської сільської ради Пологівського району.



Департамент культури та інформаційної політики.

Читайте також

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна