Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька область продовжує усунення наслідків бойових дій

27 червня 2022 - 16:10

Ще три громади Запорізької області отримали будівельні матеріали для екстреного ремонту інфраструктури, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф. Так, комітет Червоного Хреста та Представники Запорізької обласної військової адміністрації продовжують робити усе, аби мирні мешканці мали можливість якомога швидше розв'язати проблему руйнувань. 

Сьогодні до передачі будматеріалів долучилися заступник очільника ЗОВА Геннадій Тімченко та начальник Управління розвитку інфраструктури та будівництва Дмитро Кабанов. Традиційно до завантаження будівельних матеріалів для гарячих точок регіону долучилися і представники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Гуманітарна допомога, яка містила у собі плити, плівку, бруси, оцинковані листи та тенти, поїдуть цього разу до Степногірської, Гуляйпільської, Оріхівської територіальних громад, які страждають від постійних обстрілів з боку російських окупаційних військ. Ці матеріали мають допомогти мирним мешканцям усунути наслідки обстрілів своїми руками.

Перевезення будівельних матеріалів та взагалі доставлення гуманітарної допомоги ускладнюється через активні обстріли, які здійснює ворог. Попри це, обласна та місцева влада знаходять способи, за допомогою яких вдається перевозити необхідні речі на потенційно небезпечні території. Представники територіальних громад розповіли про наявну ситуацію на територіях та подякували за надану допомогу. Вони також зауважили, що  така кооперація зусиль дуже допомагає у сучасних реаліях. 

Нагадаємо, що напередодні вже було здійснено передачу необхідних  будівельних матеріалів Кушугумській, Комишуваській, а також Таврійській громадам.

 

Департамент культури та інформаційної політики 

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області