Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

З допомогою громади обласна влада внесла корективи до пріоритетів своєї роботи

22 лютого 2011 - 16:37

Під час спілкування з журналістами голова обласної державної адміністрації прокоментував свої враження від громадських слухань, які пройшли минулого тижня в ОДА, та надав оцінку ініціативам громади.

- Ми абсолютно згодні з усіма пропозиціями, які надійшли від громадськості з приводу розроблених облдержадміністрацією пріоритетів роботи, - наголосив Борис Петров. - Необхідність проведення слухань була очевидною. Ми виділили ті напрямки роботи облдержадміністрації, яким приділимо посилену увагу цього року. Всі вони покликані покращити добробут громадян, забезпечити розвиток регіону. Тож нам дуже важлива думка населення з цього приводу. Понад сто пропозицій було внесено на розгляд з боку учасників слухань, і з їх урахуванням ми вже доопрацювали документ і готові винести його на розгляд депутатів. Дуже сподобався виступ архієпископа Запорізького та Мелітопольського Луки, пропозиції щодо змін у сфері охорони здоров’я. Документ, який ми отримали, дуже серйозний. Головна його ознака – він має чіткі строки виконання визначених задач та їх виконавців.

Нагадаємо, громадські слухання на тему «Пріоритети у роботі обласної державної адміністрації на 2011 рік» пройшли в п’ятницю, 18 лютого. У заході взяли участь понад півтисячі жителів регіону, депутати обласної ради, народні обранці, представники органів місцевого самоврядування міст обласного значення. У четвер, 24 лютого, документ розглянуть депутати обласної ради.

 

Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни