Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В Запорізькій області 23-24 липня 2004 року відбувся ряд суспільно-політичних заходів щодо підтримки кандидата в Президенти України В.Ф. Януковича

24 липня 2004 - 16:48

У м. Енергодарі 23 липня пройшли збори активу політичних партій, громадських організацій на підтримку єдиного кандидата на посаду Президента України В. Януковича. У заході взяли участь: міський голова Г. Яковлев, керуюча справами виконавчого комітету Г. Микало, голова Ради Енергодарської міської організації ветеранів П. Чумазов, керівники підприємств, установ та організацій м. Енергодара, представники засобів масової інформації. Перед присутніми виступив голова міської політичної координаційної ради, голова регіонального відділення Енергодарської міської організації Партії регіонів В.Сірко, довірена особа В.Януковича, народний депутат України В.Бронніков, генеральний директор ВП „Запорізька АЕС” В.Тищенко, директор Запорізької ТЕС П.Тичук, заступник голови Енергодарського міського комітету політичної партії „Трудова Україна” В.Дьяченко, заступник секретаря Енергодарського міського комітету СДПУ(о) В.Грицай, голова правління Енергодарської міської організації Народно-демократичної партії України В.Мурашов. Всі виступаючі одностайно заявили про підтримку єдиного кандидата на посаду Президента України В.Януковича, висловили впевненість про перемогу В.Януковича у першому турі виборів. По закінченні зборів вищевказані представники політичних партій „Трудова Україна”, Партії регіонів, СДПУ(о), НДПУ заявили про підписання “Договору про створення коаліції демократичних сил м. Енергодара”, головною метою якого є уникнення дестабілізації політичної ситуації в місті на період виборів, забезпечення прозорості та демократичності виборчого процесу, визначення принципів розвитку міста і регіону, створення умов для стабільного та поступового соціально-економічного розвитку м. Енергодара і регіону та закликали усіх бажаючих приєднатися до нього.

Цього ж дня відбулися збори представників політичних партій та громадських об’єднань Вільнянського району, які підтримують кандидата на пост Президента України В. Януковича, на яких підписано угоду про створення коаліції демократичних сил Вільнянського району, гасло якої – “Вільнянщина за Януковича”. Угоду підписали  лідери райорганізацій політичних партій (ПР, СДПУ(о), НАПУ, НДП, ВО “Жінки за майбутнє”) та  керівники громадських об’єднань. Учасники прийняли Звернення коаліції демократичних сил району на пост Президента України на виборах 31 жовтня 2004 року до виборців району. Усі рішення були проголосовані одностайно. Члени коаліції заявили про її відкритість та закликали організації політичних партій та громадських об’єднань району підтримати кандидатуру В. Януковича.

У м. Приморську, 23 липня за ініціативою лідерів районних осередків політичних партій, які підтримують єдиного кандидата від демократичних сил, проведено Форум демократичних сил Приморського району на підтримку кандидата на пост Президента України В.Ф. Януковича. У заході взяли участь 300 громадян району. Учасниками районного Форуму прийнято Резолюцію та текст Звернення до мешканців Приморського району на підтримку єдиного кандидата від демократичних сил.

У Пологівському районі пройшли збори керівників районних  та  міських  осередків  політичних  партій,  громадських організацій  на  підтримку  кандидата  на посаду  Президента  України В.Януковича.  У  зборах  взяли  участь  районні осередки СДПУ(О), Народної аграрної  партії України, “Соціал-демократичний союз”, “Демократичний союз”, партії “Відродження”. Учасники  зборів  прийняли та  підписали  резолюцію  щодо  консолідації  зусиль  з  метою  підтримки  Прем’єр-міністра  України  В.Ф. Януковича  як  єдиного  кандидата  в  Президенти  від  демократичних  сил. Цього дня відбулися  збори  аграрного  активу  району на підтримку кандидата  на  посаду  на посаду Президента України В.Януковича.  Учасники  зборів  відзначили  позитивні  зрушення в  економіці  країни, зокрема,  в  агарному  секторі,  послідовне  впровадження основних  положень  програми діяльності Кабінету  Міністрів  України  та заявили  про  свої наміри підтримати  кандидатуру  В.Ф.Януковича  на  президентських  виборах  2004 року.

В Мелітопольському районі 23 липня проведено зібрання керівників партійних та громадських організацій, які підтримують кандидата на пост Президента України В.Януковича. На зібранні були присутні представники від 12 партійних організацій зареєстрованих в районі та 16 громадських організацій. Учасники зібрання підписали Угоду між районними організаціями політичних партій і громадських організацій про створення виборчої коаліції демократичних сил  на підтримку В.Ф.Януковича та ухвалили звернення коаліції громадсько-політичних сил “Мелітопольщина – за Януковича”. Перед учасниками зібрання виступив ректор Мелітопольського педагогічного університету І.П.Аносов, як довірена особа від кандидата в Презипденти України В.Ф.Януковича. В роботі зібрання та заходах на підтримку кандидата на пост Президента України, що проходили в цей день у районі, взяли участь 1000 чоловік.

У м. Токмаку 24 липня відбувся Громадянський форум на підтримку єдиного кандидата на посаду Президента України В.Януковича. Організатор заходу – блок партій, які підтримують єдиного кандидата. В заході прийняли участь представники міських та районних осередків СДПУ(о), Партії регіонів, партії “Трудова Україна”, народно-демократичної партії, ВПО “Жінки за майбутнє”, аграрної партії України, громадських організацій  Союз “Чорнобиль”, Українського Союзу ветеранів Афганістану, міськрайонної організації офіцерів. Учасники форуму уклали Угоду про створення міськрайонної виборчої коаліції на підтримку кандидата на посаду Президента України В.Януковича. Прийнято Звернення до мешканців міста з закликом консолідувати зусилля демократичних сил для забезпечення чесних та прозорих, демократичних виборів та перемоги єдиного кандидата В.Януковича. А наступного дня, 25 липня вже у Токмацькому міському парку культури та відпочинику відбувся культурно-масовий захід на підтримку кандидата на посаду Президента України В.Януковича. З промовою на підтримку єдиного кандидата виспупив міський голова М.Левчук.

Заходи з підтримки кандидата в Президенти України В.Ф. Януковича пройшли в ці вихідні дні і в інших містах та районах Запорізької області.

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей

Німеччина стоїть на боці України, на боці Запоріжжя і Запорізької області, – Надзвичайний та Повноважний Посол ФРН Мартін Єґер

Надзвичайний та Повноважний посол Німеччини в Україні Мартін Єґер відвідав Запоріжжя – обговорили подальшу співпрацю

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 216 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня війни

8 років на сторожі безпеки: Патрульна поліція Запорізької області відзначає річницю

Ситуація складна, але контрольована: про енергозабезпечення Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області