Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Володимир Березовський відвідав з робочою поїздкою Оріхівській район області

29 липня 2004 - 14:48

У цей день минув рік з дати призначення Володимира Березовського на посаду голови Запорізької обласної державної адміністрації. Він його провів у Оріхівському районі, що не випадково. За підсумками останньої п’ятиденки на жнивах (22 – 26 липня) приз імені Мартиненка виборов комбайновий агрегат з ТОВ „Преображенське” комбайнера Сергія Дриги. Володимир Березовський вручив героям жнив перехідний приз та цінні подарунки.

Та й загалом по ходу жнив оріхівщина має чим похвалитися. Середня урожайність по району перевищує середньообласну (33,7 і 28,3 ц/га відповідно), а на деяких полях, як повідомив голова районної держадміністрації Віктор Ємельяненко, врожайність досягла 70 ц/га. На цей день урожай зібрано на площі порядку 70 %, і в районі не мають сумніву ні щодо виконання запланованого завдання, ні щодо успішного продажу зерна і розрахунку з селянами.

У рамках робочої поїздки голова ОДА побував на току ТОВ „Преображенське”, на Оріхівському елеваторі, де продемонстрували найсучасніше обладнання. Своїм хлібом-сіллю зустріли гостя на Оріхівському хлібокомбінаті, який заснував ПП „Будтрансгаз”. За недовгий час це підприємство завоювало своєю продукцією хлібний ринок шістьох довколішних районів.

Особливу увагу Володимир Березовський приділив на об’єкті будівництва газопроводу у селищі Комишуваха. Адже вирішення проблеми газифікації населених пунктів  є однією з пріоритетних у програмі соціально-економічного розвитку області. З початком будівництва газопроводу, як стверджують місцеві керівники, життя у селищі помітно пожвавішало: піднялися ціни на житло, активно проявляють увагу потенційні інвестори, особливо до відродження комбікормового заводу тощо. На даний час на об’єкті прокладено 24 км газопроводу високого тиску, що дозволяє будівельникам запевняти, що до Дня Незалежності мешканці Комишувахи (а це майже 5 тисяч) та соціальні об’єкти селища матимуть свій газ.

Завершилася робоча поїздка відвіданням центральної районної лікарні з приємною місією. Володимир Березовський разом з народним депутатом Володимиром Бронніковим вручили медичному закладу вкрай необхідний апарат – штучної вентиляції легенів. Тут же відбулася невимушена бесіда з медичним персоналом лікарні. Медики тепло привітали Володимира Березовського з річницею роботи на займаній посаді, подякували гостям за подарунок.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Труднощі з оформленням пенсії та відновленням житла: Зінаїда Бойко відповіла за запити мешканців регіону

З 30 березня відкриється двосторонній проїзд через «новий» міст у Запоріжжі – раніше він був одностороннім

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в етері телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Центри для навчання та соціалізації школярів відкрили у двох громадах Запорізького району

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області