Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Депутати обласної ради долучилися до ініціативи керівника регіону

27 вересня 2011 - 15:11

Депутати обласної ради долучилися до підготовки регіону до зими

Питання якісної підготовки до опалювального сезону - питання №1 в області, щодо якого Борис Петров доручив розпочати роботу ще навесні 2011 року. Сьогодні до цієї справи долучилися й депутати обласної ради. Майже одностайно народні обранці у ході X сесії прийняли рішення про створення комісії за участю представників від усіх фракцій депутатського корпусу, що опікуватиметься питаннями підготовки регіону до зими.

- Я вдячний депутатам, які виступили з ініціативою створення такої комісії, і підтримую рішення ради з цього питання. Сьогодні в регіоні створено та активно працює обласний штаб з підготовки до опалювального сезону. Те, що депутатська комісія долучиться до його роботи, піде на користь нашій спільній справі,  - заявив керівник регіону.  

Також Борис Петров звернувся до присутніх у сесійній залі керівників районів і міст регіону, зазначивши, що чекає від них якісної і своєчасної підготовки об'єктів до роботи в осінньо-зимовий період.

- Ці питання повинні бути під вашим постійним контролем, - наголосив голова облдержадміністрації. -  Не забувайте, що ви несете персональну відповідальність. Особлива увага - соціальній сфері,  школам, лікарням і дитячим садкам. Неприпустимо повторення ситуації, яку допустили у школі № 47 в обласному центрі. Ми чекаємо від керівників територій не статистичного звіту, а об'єктивної інформації про готовність об'єктів.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області