Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Перший заступник голови облдержадміністрації Григорій Самардак щиро привітав із професійним святом – Днем енергетика працівників галузі нашої області. Урочистості з нагоди свята пройшли у запорізькому концернтному залі ім. М. І. Глінки

22 грудня 2004 - 14:53

Звертаючись до шановного зібрання, Григорій Самардак відзначив, що для енергетичної галузі Запорізької області 2004 рік став роком стабілізації та закріплення визначних досягнень. Намітилася стійка тенденція зростання вироблення електроенергії. За 11 місяців поточного року обсяги електроенергії, виробленої електростанціями області, на 2,6 відсотка перевищили показники 2003 року. Це додаткові 1,2 мільярда кВат/годин, які необхідні для стабільної роботи підприємств та організацій всіх сфер народного господарства регіону, нашої держави в цілому. Невід’ємною складовою енергосистеми держави є теплові електростанції, найбільша з яких – Запорізька. Зберігає стабільні позиції колектив ВАТ «Запоріжжяобленерго». У поточному році промисловим підприємствам, споживачам комунально-побутової та бюджетної сфери, населенню було відпущено на 3,5 % електроенергії більше, ніж у минулому році.

Рік, що минає для енергетиків області став не тільки роком нових звершень, а й роком славних, знаменних ювілеїв. У листопаді свій тридцятирічний ювілей відзначила станція Дніпрогес-2. Минулого тижня відсвяткувала двадцятиріччя пуску першого енергоблоку Запорізька атомна станція, яка виробляє майже половину електроенергії, що виробляється атомними станціями України та близько чверті всієї електроенергії, що виробляється у державі.

- Ваша праця, шановні енергетики, є запорукою економічної стабільності, безпеки та незалежності нашої держави, - наголосив Г. Самардак.

Творчі колективи Палацу культури Енергетиків, дітлахи з відомчого дитячого садка «Запоріжжяобленерго», солісти обласної філармонії  та Запорізький  державний симфонічний оркестр під керівництвом народного артиста України В’ячеслава Реді подарували енергетикам чудовий святковий концерт.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств