Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Збройним Силам України – 20 років

5 грудня 2011 - 09:17

Збройним Силам України – 20 років

Урочисті збори з нагоди відзначення 20-ї річниці Збройних Сил України зібрали у музично-драматичному театрі  ім. В.Н. Магара ветеранів, офіцерів, прапорщиків, солдатів та ліцеїстів. З професійним святом військовослужбовців привітав голова обласної  державної адміністрації Олександр Пеклушенко.

- Головне завдання армії – захищати суверенітет та територіальну цілісність Української держави. Кожен громадянин нашої країни має бути впевнений: у разі виникнення небезпеки є професійні люди, які стануть на їхній захист. Керівництво держави, зокрема Головнокомандувач Збройними Силами України Віктор Янукович працює над створенням сучасної, високотехнологічної армії.  Найближчим часом планується прийняття нової редакції Стратегії національної безпеки і проект військової доктрини України, - повідомив очільник регіону. Також Олександр Пеклушенко відзначив, що у поточному році в рамках шефської підтримки військових частин в області було надано  допомоги на суму понад 150 тис. грн. Посадовець підкреслив, що така співпраця з військовими буде не тільки продовжена у наступному році, але й суттєво посилена.

Голова обласної державної адміністрації вручив Почесні грамоти ОДА кращим службовцям та висловив переконання, що вже найближчим часом українська армія буде модернізована на рівні найвищих стандартів.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів