Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В суботу, 12 березня, голова облдержадміністрації Юрій Артеменко представив новопризначених голів Запорізької і Кам’ясько-Дніпровської райдержадміністрацій

14 березня 2005 - 15:32

„Призначити голову Запорізької райдержадміністрації, як і Гуляйпільської, було найважче, відзначив Юрій Артеменко під час зустрічі з активом Запорізького району. Чому? Якщо у Гуляйполі люди історично дуже свободолюбові і по кожній кандидатурі розгорялися гарячі дискусії, то у Запорізькому інша причина – специфіка приміської території. Про проблеми району знаю не за чутками – як народному депутату доводилося регулярно зустрічатися з людьми, вирішувати окремі питання. Саме у цьому районі зафіксовано чимало порушень, пов”язаних з виділенням землі під забудову чи то фізичним, чи то юридичним особам. Критичні статті у пресі ставали приводом для розслідування правоохоронними органами. Прізвищ я поки що не називаю, але прокуратура їх знає. А завдання нової влади – повести найрішучішу боротьбу з корупцією, розкраданням державного майна. Прошу і вас у цьому допомогти нам”.

Олійник Олександр ЛеонтійовичПредставляючи учасникам активу нового голову райдержадміністрації, губернатор зауважив: це нова і не нова людина для району. Олександр Леонтійович Олійник 1960 року народження, у 1986 році закінчив Сімферопольський державний університет, історик за фахом, служив в армії, працював у закладах освіти та комерційних структурах, був представником відомої фірми „Оболонь”. Людина порядна і чесна.

Основні завдання, які визначив для голови райдержадміністрації губернатор, такі: забезпечити вільне спілкування населення з представниками влади, чуйно ставитись до запитів людей, передати в комунальну власність газопроводи сіл Нове Запоріжжя та Долинського, зайнятись будівництвом полігону твердих відходів, створити сприятливий мікроклімат для залучення інвестицій, відкрити нові робочі місця, наступально боротися з хабарництвом.

Успіхів у роботі новому керівнику району побажали народний депутат України Олександр Пеклушенко, голова районної ради Іван Гуменюк та інші.

Ткаченко Олег ВалентиновичАктиву Кам’ясько-Дніпровського району губернатор представив нового голову райдержадміністрації Олега Валентиновича Ткаченка, 1965 року народження. У 2000 році закінчив Харківський фінансово-економічний інститут, працював на будовах Енергодару, на Запорізькій АЕС, останні шість років – приватний підприємець в Енергодарі.

Юрій Артеменко з приємністю відзначив, що Кам’ясько-Дніпровський район за рейтингом займає перше місце за соціально-економічним розвитком в області. Тут активно займаються газифікацією на селі, розвивають переробну промисловість. Однак і проблеми існують. Район лише на 30 відсотків покриває пенсійні виплати своїм людям, існує безробіття на селі, більш солідних інвестицій вимагає переробна промисловість.

А головне, наголосив губернатор, - це пробудження людей до активної спільної праці, повернення довіри до влади. Цього досягти можна лише цілеспрямованою напруженою працею чесних і порядних людей.

„Безперечно, відзначив Ю. Артеменко, спочатку буде погано, а потім добре. Та гірше вже не буде”.

У короткому слові-відповіді Олег Ткаченко запевнив, що влада в районі буде відкритою і займатиметься нагальними проблемами людей. Громада буде турбуватися про немічних і дітей, створена буде районна економічна рада. Все можливе буде робитись для поліпшення життя людей.

Голова облдержадміністрації Юрій Артеменко, народний депутат Володимир Бронников, голова районної ради Людмила Казакова, керівник підрозділу НАЕК „Енергоатом” Євген Кабанов, присутні в залі тепло подякували за плідну роботу колишнього голову райдержадміністрації Олександра Дорошенка і побажали примножити успіхи новопризначеному голові.   

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн