Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко: «АгроТехСервіс-2012» - місце для продуктивного діалогу»

14 березня 2012 - 14:20

У виставковому центрі «Козак-Палац» проходить ХI спеціалізована виставка сільськогосподарської техніки та технологій «АгроТехСервіс-2012», яку відкрив голова обласної державної адміністрації Олександр Пеклушенко. Серед організаторів заходу - Запорізька торгово-промислова палата, облдержадміністрація та обласна рада.

Цього року виставка об’єднала понад 70 учасників, які представляють регіони з різних куточків України: Запоріжжя, Київ, Дніпропетровськ, Донецьк, Херсон, Луганськ, Тернопіль, Крим. Уперше в аграрній виставці взяли участь підприємства з Росії, Білорусії, Литви та Німеччини.

Також уперше в її рамках організовано спеціалізовану виставку-форум «Біопаливо. Інноваційні технології».

Вітаючи учасників заходу, голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко підкреслив, що Запорізький край невипадково став місцем проведення такого важливого для аграріїв форуму.

 - Запорізька земля дивовижна. Це край дуже потужного економічного та аграрного потенціалу. І такі виставки-форуми нам вкрай потрібні. Адже тут все не зведено до процесу купівлі та продажу. Ця виставка – місце для діалогу. Це справжній форум, де зустрічаються усі зацікавлені сторони – ті, що розробляють та виробляють сільгосптехніку, і ті, що її використовують. Саме такий продуктивний діалог дасть нам можливість вже найближчим часом мати техніку, що буде відповідати купівельній спроможності аграріїв та відповідати світовим стандартам якості, – зазначив голова облдержадміністрації.

 Олександр Пеклушенко ознайомився зі стендами, представленими на виставці «АгроТехСервіс-2012», та перевірив якість і показники деяких зразків сучасної агротехніки.

 

 

Управління у справах преси і інформації 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів