Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На 49-ому каналі у Бердянську вже транслюють «Запоріжжя» .

28 серпня 2005 - 10:01

 

        За словами начальника Бердянського РТПЦ Володимира Крапиви новий передавач фахівці центру зібрали власними силами  із  запчастин, які були в наявності. На 100- метрову  телевізійну  щоглу  повісили додаткову 2-х метрову антену. Завдяки цьому зона  переконливого прийому збільшилась до 16 км в діаметрі. Тепер до 11 каналів столичного і регіонального телебачення , які ретранслював Бердянський РТПЦ,   додався 12-ий  -  канал «Запоріжжя».

 

- Сьогодні свято для бердянців, - підкреслив Юрій Артеменко,- вони отримали  ще один канал живої  інформації. До того ж за фактом -  інформації незалежної та об’єктивної – від  державної телерадіокомпанії. Жителям  району ми забезпечили право вибору інформаційних каналів. І я переконаний, що слідом за безпосереднім поширенням якісного сигналу розпочнеться  робота, спрямована на підвищення якості змісту того, що транслюватиметься.

 

Знаю, що бердянці хотіли б бачити на своїх телеекранах  знайомі обличчя друзів, сусідів, керівників   підприємств, міста, району. Натомість до цього часу  вони мали можливість лише спостерігати за перебігом подій у Києві, Харкові, ще  деінде. Відтепер ситуація зміниться. Переконаний, що невдовзі тут з’явиться  власний корпункт обласної державної телерадіокомпанії, який буде інформувати про  місцеві події весь Запорізький регіон.

 

   Після урочистостей з нагоди включення  до мовлення нового телеканалу губернатор  провів нараду із  директором запорізького обласного РТПЦ В’ячеславом Сватьєвим та генеральним директором Запорізької обласної державної телерадіокомпанії Анатолієм Ставничим .

 

Було обговорено питання вводу в експлуатацію нового телевізійного обладнання, яке державна телерадіокомпанія одержала в рамках реалізації японського гранту на своє  технічне переоснащення та встановлення телевізійних щогл і передавачів у Камиш-Зорі та Енергодарі.

 

                                                                       

 

 

 

                                                                         Прес-служба облдержадміністрації

 

Читайте також

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в ефірі телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни