Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Юрій Артеменко здійснив робочу поїздку до Києва

6 вересня 2005 - 14:00

 

 

             Голова облдержадміністрації зустрівся з багатьма керівниками міністерств і відомств.

 

 

            З міністром охорони здоров’я Миколою Поліщуком обговорено проблеми забезпечення регіону інсуліном. Досягнуто також домовленості про забезпечення новітньою апаратурою центрів гемодіалізу  у м. Бердянську та м. Мелітополі, щоб люди мали можливість проходити обстеження не тільки в м. Запоріжжі, а й в містах, наближених до їх місця проживання. Йшла мова і про центр трансплантології державного рівня. Розмістити  його можна в недобудованому приміщенні першого пологового будинку м. Запоріжжя, або в одному з корпусів санаторію на Великому Лузі.

 

 

            В Секретаріаті Президента голова облдержадміністрації зустрівся з виконуючим обов’язки Державного секретаря, керівником робочої групи по вивченню ситуації з будівництва мостів у м. Запоріжжі Іваном Васюником.  Досягнуто домовленості, що наступного тижня відбудеться виїзне засідання в м. Запоріжжі. На ньому будуть обговорюватися і пропозиції облдержадміністрації – на даному етапі побудувати міст         з лівого берега, вартістю 600 млн. грн. та водночас будувати залізничний міст, який пройде в обхід о. Хортиця.

 

 

            В міністерстві культури та туризму губернатор мав розмову з працівниками міністерства про присвоєння звання Національного Запорізькому симфонічному оркестрові.

 

 

            Для Запоріжжя, як і раніше гострою проблемою залишається екологія. З цього приводу Юрій Артеменко зустрічався з міністром охорони навколишнього природного середовища Павлом Ігнатенком. Протягом двох наступних тижнів очікується приїзд міністра, який буде представляти для громадського обговорення Програму виведення міста Запоріжжя з екологічної кризи.

 

 

            В державному підприємстві „Укрриба” Юрій Артеменко обговорив з керівництвом ситуацію з ставками – безгосподарське ставлення до гідротехнічних споруд призводить до появи проблеми забезпечення регіону дешевою рибою, надходження податків від цієї діяльності , а руйнування дамб – до підтоплення населених пунктів.

 

 

           

 

 

 

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

 

Читайте також

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня війни