Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

"Гаряча" телефонна лінія

30 вересня 2005 - 14:00

            Відбулася „гаряча” телефонна лінія, в якій приймав участь заступник голови облдержадміністрації з питань агропромислового комплексу Валерій Буцанов.

            Жителі області мали можливість спілкуватися напряму з посадовцем протягом однієї години і ця година виявилася напруженою – за цей час надійшло в студію 18 дзвінків. Питання, звичайно, торкалися проблем сільськогосподарської галузі. Це і питання правильного розпаювання землі та виплати орендної плати за неї, і справедливої ціни на закупівлю молока з приватних господарств, і питання заборгованості по заробітній платі.

            Спілкуючись з селянами, Валерій Буцанов надавав кваліфіковані відповіді, в інших випадках обіцяв заявникам сформувати комісію, для того, щоб вона мала змогу розібратися та прийняти рішення по суті на місці.

            Так, кілька дзвінків надійшло від орендарів землі Запорізького кінного заводу, який знаходиться в Новомиколаївському районі. В цьому господарстві вже  певний час назріває конфлікт по розпаюванню землі – заступник голови облдержадміністрації повідомив заявникам, що наступного тижня особисто виїде в господарство для вирішення конфліктної ситуації. З приватного сільськогосподарського підприємства „ЗДГ” (керівник Загубипалець Дмитро Григорович) надійшло запитання про відшкодування державою 30-ти відсоткової вартості закупленої техніки (господарство придбало трактор МТЗ-82) – буде воно чи ні. Валерій Буцанов запевнив, що кошти для цих цілей виділено і відшкодування обов’язково буде. Турбувало бджолярів області (надійшли дзвінки з Приазовського та Токмацького районів) і питання куди подіти мед нового врожаю – його цей рік зібрали достатньо багато. Валерій Буцанов порадив звернутися до приватного підприємця з Михайлівського району, який закуповує мед.

            „Гарячі” лінії за участю посадовців облдержадміністрації показали свою доречність, вирішуючи нагальні питання жителів області, свідчать про наближення влади до народу – такі лінії проводяться і будуть проводитися в майбутньому.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області