Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

До обласного бюджету внесено низку важливих змін

1 листопада 2013 - 11:38

До обласного бюджету внесено низку важливих змін

Під час засідання двадцять дев’ятої сесії обласної ради депутати прийняли зміни та доповнення до обласного бюджету на 2013 рік. Директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Сергій Медвідь поінформував народних обранців про низку додаткових заходів, на які буде спрямовано бюджетні кошти.

- Для повного забезпечення до  кінця року зарплатою обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф необхідно виділити з обласного бюджету 7 млн. грн. На проведення аварійного капітального ремонту даху Молочанської психіатричної лікарні, який було пошкоджено пожежею, потрібно 251,7 тис. грн., на придбання холодильної камери для обласної дитячої лікарні для зберігання препаратів для вакцинації дітей – 70 тис. грн., - повідомив Сергій Медвідь.

Також з обласного бюджету виділяється 260 тис. грн. на придбання діагностичної апаратури для надання хірургічної допомоги у лікуванні очних хвороб у першу чергу ветеранам війни та праці.

Для початку реалізації заходів з демонополізації виробництва хлібобулочних виробів у рамках програми «Мала пекарня» виділяється 250 тис. грн. Для продовження реалізації в області одного з найефективніших та популярних серед місцевих громад проекту  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІ» буде виділено на співфінансування трьох проектів 128 тис. грн.

Крім того, виділяється 969,2 тис. грн. для надання субвенції бюджету Оріхівського району для реконструкції самопливного каналізаційного колектору по вул. Тімірязєва у м. Оріхів.

 

 Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 806-го дня війни

У Києві пройшов Другий Міжнародний Саміт міст і регіонів у рамках діяльності Конгресу місцевих та регіональних влад при Президенті України

Рекордні 18 медалей завоювали запорізькі спортсмени на чемпіонаті Європи з ушу

Нові домовленості між регіонами України та Європи посилять захист і безпеку – Президент на другому Міжнародному саміті міст і регіонів

Запоріжжя відсвяткувало День Європи урочистим підняттям прапора ЄС

Нацгвардієць з Енергодару на псевдо «Нота» поділився історією героїчного порятунку побратимів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одну жінку поранено під час ворожого авіаційного удару по Запорізькому району

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 805-го дня війни

«Рускій воєнний флот – до дна!»: в Запоріжжі погасили нову марку Укрпошти

Поставлена крапка у проблемі неоднозначного трактування статусу підконтрольних уряду територій України

На світанку росіяни підступно атакували Запоріжжя ракетами – пошкоджено квартири та авто цивільних мешканців