Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Реєстраційній службі ГУ юстиції регіону – новий керівник

4 грудня 2013 - 12:42

Перший заступник голови облдержадміністрації Віктор Емельяненко представив спеціалістам Реєстраційної служби Головного управління юстиції в Запорізькій області новопризначеного керівника - Максима  Бойкова.

Як повідомив Віктор Емельяненко, останнім часом на роботу реєстраційної служби надходило багато нарікань з боку громадян – по 40–50 скарг на день. Така соціально напружена ситуація не залишилась поза увагою очільника регіону. Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко звернувся до Міністерства юстиції України з проханням вжити заходів та призначити на цю ділянку роботи системну, зважену та досвідчену людину, яка зорієнтована на результат.

За статистичними даними, спеціалісти Реєстраційної служби в середньому виконують 10 дій на день при нормі – до 20. Разом з тим, навіть зараз 155 реєстраторів відпрацьовують понад сім 7 тисяч заяв на тиждень. Тому важливий аспект роботи нового керівника – систематизувати діяльність спеціалістів, виробити модель, яка дозволить виходити на нормативні показники – до 20 дій на день для спеціаліста, що сприятиме зняттю соціальної напруги, яка виникла. Такого результату Реєстраційна служба має досягти вже за три місяці. Саме такий строк виділив керівник облдержадмінісрації.

- Максим Юрійович -  людина системна. Працював у Державній реєстраційній службі України, в ГУ юстиції Міністерства юстиції в АР Крим, у Республіканському комітеті земельних ресурсів АРК. Переконаний, його досвід та розсудливість допоможе досягти позитивної динаміки у роботі, - висловив переконання Віктор Емельяненко.

 У свою чергу Максим Бойков висловив вдячність за довіру та запевнив посадовця, що докладе всіх зусиль для виконання покладених на нього обов’язків.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області