Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Євген Червоненко: «Гроші вкладникам мають бути повернуті, як це й належить за Законом»

3 березня 2006 - 15:33

Відкриваючи нараду, Євген Червоненко нагадав її учасникам про нещодавню його зустріч з вкладниками «Нашого банку» перед будинком облдержадміністрації, де ті мітингували. «Мітингового формату, - сказав він, - більше не буде. Весь процес має вирішуватися в рамках чинного законодавства. І країна має знати всю правду про «Наш банк». Гроші вкладникам мають бути повернуті, як це й належить за Законом".

«І я, як державний менеджер, - підкреслив губернатор, - даною мені владою забезпечу повну законність тих заходів, які будуть проводитися в рамках вирішення цієї проблеми з «Нашим банком».

В нараді взяли участь заступник голови Національного банку України Володимир Кротюк, нещодавно призначена нацбанком голова ліквідаційної комісії АТ «Наш банк» Ольга Біляченко, а також делеговані представники вкладників «Нашого банку».

Ольга Біляченко, зокрема, завірила учасників наради, що питання нині нею ретельно вивчається, на що їй потрібно принаймні два тижні, після чого вона представить на зборах вкладників конкретний план розрахунків підприємств-дебіторів з АТ «Наш банк».

Євген Червоненко погодився в черговий раз зустрітися з вкладниками «Нашого банку» на зборах через два тижні.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також