Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

О. Сін: «Проект Канада – Україна. Регіональне врядування та розвиток» - приклад серйозного підходу до стратегічного планування розвитку територій»

11 липня 2006 - 14:45

Проект “Регіональне врядування та розвиток” розрахований на п'ять років і реалізується Канадським інститутом урбаністики, який є канадською незалежною неурядовою організацією, що займається питаннями вдосконалення державної політики та системи врядування на регіональному рівні.

Інститут урбаністики залучає експертів із Канади та країн Європи до надання допомоги відповідальним за регіональну політику та регіональний розвиток органам влади на національному та обласному рівнях щодо розробки та впровадження політики розвитку територій.

В рамках програми візиту делегації планується ознайомлення гостей з ресурсним потенціалом краю та обговорення можливостей подальшої співпраці регіонів Канади з Запорізькою областю, зокрема у сфері стратегічного планування розвитку регіону.

За участю канадської делегації планується провести семінар, метою якого є обмін досвідом стратегічного планування в регіонах Канади та в Запорізькій області. На семінар запрошені голови районних державних адміністрацій, районних рад Запорізької області, міст обласного та районного значення, а також голови районних адміністрацій міста Запоріжжя.

На семінарі обговорюватиметься досвід Запорізької області в сфері стратегічного планування на прикладі м. Бердянськ та м. Токмак, а також досвід стратегічного планування регіонів Ватерлоо та Гамільтон, Канада.

В рамках програми офіційного візиту канадська делегація також відвідає Бердянськ та візьме участь у засіданні круглого столу на тему «Участь громадськості в розробці та впровадженні стратегії розвитку міста-курорта».

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області