Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

До типового договору з електропостачання зміни затверджуватимуться поетапно

18 червня 2015 - 18:26

До типового договору з електропостачання зміни затверджуватимуться поетапно

Таке рішення ухвалено на засіданні обласної робочої групи з проблемних питань у діяльності ВАТ «Запоріжжяобленерго», яке провів директор Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації (стажування) Андрій Антонов. У заході взяли участь депутати обласної ради, представники облдержадміністрації,  обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, Державної інспекції з енергетичного нагляду в Запорізькій області, ВАТ «Запоріжжяобленерго», бізнес-союзу «Порада», представники профспілкових та комерційних організацій, громадськість.

У ході засідання представники бізнесу звернули увагу на гострі питання організації постачання електроенергії побутовим та комерційним споживачам з боку ВАТ «Запоріжжяобленерго», зокрема щодо якості, складності підключення до мережі електропостачання, неправомірних вимог попередньої оплати за споживання тощо.

При цьому з позитивного боку відзначено, що ВАТ «Запоріжжяобленерго» виконало рішення попередніх засідань, які стосуються розміщення корисної інформації для споживачів на сайті підприємства.

За підсумками засідання визначено низку завдань,  серед яких територіальному відділенню Антимонопольного комітету України доручено розглянути пропозиції стосовно внесення доповнень до типового договору зі споживачами.

Крім цього, члени робочої групи ухвалили рішення про поетапне затвердження змін до типового договору з електропостачання, відносно яких досягнуто згоди з  ВАТ «Запоріжжяобленерго».

Також вирішено направити листи народним депутатам України та НКРЕКП щодо внесення змін до чинного законодавства в частині спрощення відносин між споживачами та електропостачальником.

 

Управління у справах преси та інформації

 

Читайте також

Вже скоро в Дії зʼявиться посвідчення ветерана – записатися на тестування можна вже зараз

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 268 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 811-го дня війни

Наша мета – до кінця року відновити багатоквартирні будинки в Запоріжжі, які значно постраждали від ракетних обстрілів, – Іван Федоров

Фермери прифронтових регіонів можуть безоплатно перевірити стан ґрунтів

«Біжу за героїв – вірю в перемогу, вірю в ЗСУ!»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

єВідновлення в Запорізькій області: майже 700 людей вже отримали компенсації за пошкоджене житло

Впродовж доби окупанти 462 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 810-го дня війни

Робота є, головне – щоб було бажання працювати, – директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік