Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Активізувалася робота на реконструкції філармонії

14 липня 2015 - 14:42

Активізувалася робота на реконструкції філармонії

Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Едуарда Гугніна відбулася виїзна нарада моніторингової групи, яка створена для забезпечення контролю за ходом реконструкції обласної філармонії.

Фахівці облдержадміністрації та представники генпідрядника визначили найбільш проблемні питання на поточний момент. Насамперед, це ремонт покрівлі, яка внаслідок дощів почала протікати. Оскільки дах був відремонтований з недоліками,  генпідрядник зобов’язався їх усунути за власний рахунок. Крім цього, планом поточного ремонту передбачено виконання фасадних робіт, ремонт внутрішніх інженерних мереж та монтаж обладнання сцени.

Для забезпечення безумовного виконання цих робіт Едуард Гугнін доручив генпідряднику розробити щоденний графік, керівництву філармонії – перелік послідовності робіт, на Управління капітального будівництва облдержадміністрації покладено завдання перевірки якості виконаних робіт, а на Департамент культури, туризму, національностей та релігій – загальний контроль. У цілому ж поставлено завдання завершити запланований обсяг робіт до відкриття сезону – 15 серпня.

Директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій ОДА Владислав Мороко вважає цей термін цілком реальним. По-перше і головне, забезпечено достатнє фінансування об’єкта – з державного бюджету виділено субвенцію у розмірі майже 5 млн. грн. По-друге, філармонія на час ремонтних робіт працювала у штатному режимі, тому будівельникам доводилося підлаштовувати свою роботу відповідно до концертних заходів. Тепер колектив закладу пішов у відпустку і ремонтні роботі нічим не обмежуються.

Для оперативного вирішення питань моніторингова група проводитиме наради на об’єкті щотижня.

 

Управління у справах преси та інформації  

Читайте також

Наша мета – до кінця року відновити багатоквартирні будинки в Запоріжжі, які значно постраждали від ракетних обстрілів, – Іван Федоров

Фермери прифронтових регіонів можуть безоплатно перевірити стан ґрунтів

«Біжу за героїв – вірю в перемогу, вірю в ЗСУ!»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

єВідновлення в Запорізькій області: майже 700 людей вже отримали компенсації за пошкоджене житло

Впродовж доби окупанти 462 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 810-го дня війни

Робота є, головне – щоб було бажання працювати, – директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік

Іван Федоров про організацію окупантами курортного сезону на ТОТ

Жінки Запорізької області можуть отримати грант на розвиток власної справи

Обрізка та видалення дерев у Запоріжжі: куди звертатися з питаннями

За матеріалами СБУ судитимуть ще 8 колаборантів, які співпрацюють з ворогом на тимчасово окупованій території Запорізької області